U trudnoći nisam dobila niti jednu.
Mazala sam se Vichy kremom protiv strija i bademovim uljem.
Printable View
U trudnoći nisam dobila niti jednu.
Mazala sam se Vichy kremom protiv strija i bademovim uljem.
Niti jedna strija.
Mazala sam se Vichy kremom, pa probala Afroditinu ali mi je bila premasna i završila s (kršitelj koda)om, barem mislim.
Inače, dobila sam 13 kg u trudnoći
Ja sam u skupini "kakve strije?!"
Mazala sam se Johnsonovim uljem i to je to :lol:
Nisam napisala da sam se mazala maslinovim uljem malo pomiješanim s dječjim uljem. MM me htio pojesti jer sam mirisala ko prehrambeni proizvod
U trudnoći sam dobila 20 kg. Strije nisam dobila.
Mazala sam se Vichy kremom protiv strija, pa nekom jeftinijom koja ljepše miriše (zaboravila sam kako se zove). Nisam se mazala svakodnevno.
U pubertetu sam dobila jako puno strija po "unutrašnjoj" strani bedara, koljenima i bokovima.
Inače, imam masnu kožu.
Ni jedna u trudnoći i porodu, mazala sam se svaku večer (samo trbuh, a nisam dobila nigdje tako da ne znam ima li mazanje veze) bademovim uljem i pavlovićevom masti. Dobila 18 kg. Sto se tiče genetike, ni moja mama nije dobila ni jednu u trudnoći.
Strije po grudima i bokovima dobila s 22 god kad sam u 2 mj dobila 10 kg.
Ni ja nisam napisala da sam se zdebljala 12 kg u trudnoci, ali vjerojatno su mi cike nabujale kad su se napunile mlijekom :lol: pa je mrvicu koza popucala.
A mazala sam se Mustelinom kremom protiv strija. Preporucam je. Nije masna i brzo se upije, a koza je fino glatka poslije i nema neugodan miris. ;)
U prvoj trudnoći par strija na grudima negdje u 4. tjednu :roll:
Na kukovima (baš gdje su kosti) u 3. trimestru, kad sam morala ležati a nisam se sjetila metnuti jastuk ispod trbuha (jače na desnom jer sam ležala na lijevom, ali sve skupa male, kratke i ne vide se u badiću). U 2. trudnoći dobila još par. A u obje trudnoće sam imala XXXL trbuh...
Moja mama nema ni jednu.
A ja iz puberteta imam otprilike milijun.
iz puberteta nula...
u trudnoći milijardu na bedrima,bokovima,cicama...
na porodu kad mi se naslonilo na stomak još milijun a bila sam happy da sam bar te na stomi izbjegla..
sad se bojim pogleda u ogledalo..
jel zbilja išta pomaže da brže izgube boju????ili da se manje vide???
A idu li ovi Decleorove kremice uz dojenje?
Idu uz dojenje, jer nema nikakvih opasnih sastojaka. Sve su esencijalna ulja.Citiraj:
violet prvotno napisa
Moram priznati da mi nisu baš pomogli. Anchie76 veli da su njoj taj gel i ulje bili čudotvorni, ali meni nisu. A već trošim 3. komplet.
Budem javila napredak, ukoliko ga bude... :(
p.s. Ja sam se, ipak, riješila većine celulita uz pomoć ribljeg ulja i limunova soka te Montignacove prehrane u kombinaciji s dojenjem. Mislim da je moguće i dokrajčiti ga do kraja ljeta. ;)
lex...moze li recept ili neki link u vezi ribljeg ulja+limun i te dijete?
natural, da rasteretimo ~lex~... odi na Recepte, tamo se detaljno pisalo o tome:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=9291
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=9994
Ja sam ih dobila par dana prije poroda a rodila 4 dana iza termina ( po trubhu) i to ne puno i dosta su nisko tako . Cijelo vrijeme sam se trackala i eto. Od puberteta vučem nešto njih po bokovima. A po cicama sam ih dobila nešto ranije u trudnći ali to sam si sama kriva jer nisam nosila grudnjak a one su samo buknule za dva broja. U trudnoći sam dobila 17-ak kg. Sad sam u minusu 1kg. Strije po trbuhu mi se skoro više ni ne vide. Vide mi se one koje su mi nastale oko ožiljka od operacije s.crijeva.
mene je spasila Vichy-jeva krema protiv strija, inace bi ih sigurno dobila jer sve zene u obitelji koje su rodile imaju cijelo brdo strija svuda.
S tom kremom sam se mazala toliko puta dnevno da mi je koza uvijek bila polumasna,odvratni ljepljivi osjecaj, sva odjeca sa flekama, ali, isplatilo se.
Do sada sam dobila 12 kg (37 tjedan trudnoće). Mazala sam se stalno i to sa svim i svačim i što se toga tiče bila sam dosta savjesna. Mislila sam da sam od onih sretnica koje neće imati ni jednu.
No, dobila sam strije unazad 2-3 tjedna i pala sam u totalni bed.
Cijelo vrijeme sam mislila da su strije bijele i da koža izgleda kao da je popucala. Moje su strije ljubičaste i imam ih dosta s donje strane, ispod pupka. Kao neka mreža. Mazala sam se, nisam se puno udebljala i eto ih usprkos svemu :? .
Bit će da je to genetika i mama mi ima isto tako.
Za vrijeme prve trudnoce uopce nisam dobila strije - tek nakon poroda i to na bokovima. Tada sam se mazala povremeno NIVEA mlijekom.
Do danas su te strije skoro izblijedile, a sada u drugoj trudnoci nemam nista. Mazem se Weledinim uljem za trudnice "9 mjeseci" (super je) i uljem psenicnih klica ("Aromatica" ne kosta puno, oko 100 kuna). Za sada, funkcionira no budemo vidjeli kak ce biti nakon poroda.
eto ja sam u 35. tjednu i još niti jedna,nadam se da se neće niti pojaviti.Dobila sam 10 kg.Mažem se navečer kremom od guam-a i to je to!
Ja sam rodila prije 2,5 mjeseci. Udebljala se sa 61 kg. na 88 kg. Punih 27 kilograma a nigdje nisam ispucala. Mazala sam se od pocetka svaki dan najmanje jednom. Sestra mi iz Njemacke donijela ulje, zove se FREIOIL. I stvarno niti jedne strije :D . Ali zato jos 14 kg za skinuti. :(
Mora nesto biti ili kile ili strije. :cry:
ja u trudnoci nisam dobila niti jednu striju,ali zato nakon poroda(kad je mlijeko navalilo)-eto strija na cickama!! :/
dobila 12 kg, svi se "otopili" pri izlasku iz bolnice, mazala se čistim bademovim uljem iz apoteke, nula strija
dobila 12 kg, svi se "otopili" pri izlasku iz bolnice, mazala se čistim bademovim uljem iz apoteke, nula strija
kreme protiv strija su mi toliko smrdjele u ranoj trudnoći da sam nadljudskim naporima nekoliko puta pomackala trbuh i odustala. zaključila sam da ionako moje pubertetske strije nikakva trudnoća ne može nadmašiti. i bila sam u pravu.
+17 kg, danas nakon 5 tjedana +5 kg, a nakon poroda otišlo odmah 10!
U trudnoći potrošila 10 litara bademovog ulja, ali pošto na trbuhu nisam imala ni mrve sala, koža ipak nije podnjela mog veeeelikog sineka pa sam malo spucala oko pupka s jedne strane, ali nije strašno! Strašniji je celulit na nogama :mrgreen:
tri trudnoce prije kojih sam uvijek imala bar 13-15kg viska.
u prvoj dobila 18, u drugoj 10, u trecoj oko 8-10.
nakon zadnje jos imam 15kg viska.
nikad nicim mazala.
niti jedna strija.
cice su mi se ostrijale u pubertetu kad su ponaglo porasle ;namig: - elem, uvijek ima neka kvaka :smijesak:
Dvije trudnoce u kratkom razmaku, niti jedna jedina strija, mazanje Vichyevom kremom "Anti-stretch marks creme" ili tako nekako se zove.......jeza od 250 kuna po tubici, zbog toga si nisam kupila skoro niti jednu trudnicku haljinu ili bilo kakvu garderobu, potrosila na tu kremu malo bogatstvo.
Da li je ona pomogla ili je jednostavno genetika?...to je tesko pitanje.
Moja mama ima strije svuda, cak i na nadlakticama.....bila sam uvjerena da i mene to ceka...a ono nista....ali zato mi je otpala kosa skoro do daske, sad je spasavam kako znam i umijem...
Još su mi rekli da se mažem, sljedila upute ali nije pomoglo.
Prva trudnoća 20 kg, mazala colistar, bez strija, druga 23 kg, nisam mazala opet bez strija, al celuliiit :roll:
Moja mama ima dizano tijesto na trbuhu. Sve manje od toga za mene je Super :D , jer kažu da tu genetika ima glavnu riječ. Mazala sam se Striet melemom protiv strija (koji mi je preporučila jetrva) i nešto sam strija dobila po bokovima (kojima nisam posvećvala previše pažnje kod trackanja) i oko pupka koji je pred kraj bio u takvom stanju da sam mislila da će se sve raspasti. Ništa strašno i upadljivo, mogu obući bikini bez problema (kad skinem ove šlaufove :lol: )
nisam dobila, mazala sam sa mješavinom jojoba ulja i neke kreme/maslac za jako suhu kožu :D
I u prvoj i drugoj trudnoći samo 9 kg (uzevši u obzir činjenicu da od 6.-og osnovne imam istu kilažu - 48 kg, dakle već 23 god- nije ni čudo). Mazala sam se samo sa niveinim losionom poslije kupanja i nemam ni jedne jedine strije. Ipak mislim da je to genetika jer moja mama ni nakon 3 trudnoće nije imala nijednu striju i isto je dobivala po 9 kg.
Prestrašne strije po donjem trbuhu i bedrima. Doduše te po bedrima su već sad blijede. Ali one na trbuhu... :no: Mazala sam se, i ništa. Mama ima samo dvije (brojem 2) strije od nas oboje. A ja katastrofa. Još ožiljak od carskog ide preko njih :cry: A sve sam ih dobila u nekoliko dana. Bili mi naredili da mirujem, pa mirovala dva mjeseca. U to vrijeme se, naravno, ugojila. Kad su skinuli zabranu i ja krenula sa uobičajenim aktivnostima (pješačenje) imala sam šta vidjeti...
Nemam niti jednu striju na trbuhu al zato su mi bedra ispucala i to zadnje dane trudnoće kad noge više nisam niti vidjela. grudi ispucale nakon trudnoće i to poprilično!
Tražim lijek!
Postoji receptura za STRIJE, ukoliko te zanima rjesavanje problema etericnim i biljnim uljima.
Dojim a koliko sam vidjela ova receptura nije prikladna za dojilje. Ima tko pozitivno iskustvo s već gotovim pripravkom dozvoljenim za vrijeme dojenja?
glasala sam u trećem tromjesečju,
ali u biti ne znam, nisam ih ni vidjela, sve dok se slijedeće godine nisam posunčala i to samo sa strane na bokovima, par komada
no dobila sam neke strije u pubertetu na cicama
Anitalu, za dojilje se koristi ista kao za prevenciju (tj moze se dodatno modificirati, ali nikako sa spanjolskom lavandom i ruzmarinom verbenonom). Rezultati su, naravno, skromniji, iako velik dio posla odradjuju plod divlje ruze i centella, ipak je najvise upravo na spanjolskoj lavadni i ruzmarinu verbebonu.
u trudnoći nisam dobila strije, ali ih imam masu na bokovima od puberteta kad sam se u tri mjeseca udebljala 15 kila (bilo je i vrijeme, jer sam na 183 cm imala 51 kg) pa sam mislila da ću u trudnoći sva popucati, ali ništa.mazala se sa Afrodita kremama, u trudnoći dobila 14 kg, za sad ostalo +2.
Dvije trudnoće, raširila se k'o brod oba puta, mazala se k'o luda očito uspješno. Rodila , prsi buknule na brzinu i još brže popucale sada su onako skroz "fino" prošarane kao neka bordura... :mrgreen:
Bademovo ulje (od Holiplanta) zakon!
Mazala od 1. mj trudnoce i cikice i trbuh, bedra, bokove, jednom dnevno i sad malo mazuckam poslije poroda da se koza lijepse stiska i evo mjese dana nakon poroda, niti jedna jedina strija na tijelu :D :D :D :sing:
Dakle, definitivno bi svakom preporucila ovu najjeftiniju varijantu...
A kad bi gledala na nasljedni faktor... moja mam ih je puna, i ja ih imam od ranije, pubertet, debljanje, mrsavljenje... dakle, tvrdim, meni je bademovo ulje UPALILO! :raspa: