Citiraj:
Anči prvotno napisa
Citiraj:
BusyBee prvotno napisa
Hildegard, Lutonjice... niste jedine. :/
I ja se prijavljujem...ali fraze dobijem jer mi poremete cijelu rutinu koju imamo...i stvarno je nelagodan neki osjećaj...Ali smao kad ih gledam, ako je on kod njih sam onda mi nije toliko koma... :/
Ajmee, koliko nas ima :mrgreen: , s tom razlikom što moji svekiji jako i izuzetno obožavaju svoju unuku, do te mjere da ju do danas nisu vidjeli već mjesec dana jer im nije bilo usput navratiti :evil: , ali zato svima i svuda mašu njezinim fotografijama i hvale se kako je to divna, dobra, lijepa i tralala djevojčica, a meni je SLABO. Također ni ja više ne idem kod njih jer ni meni iz principa više nije usput. Kada se MM vrati onda nastupaju kompromisi :roll: pa nam se i zalomi pokoja posjeta njima i tada imam grčeve u želucu od ranoga jutra do kraja dana.
Kada pak oni u rijetkim prilikama navrate ista situacija kao kod nekih cura - te ju moram presvući, pa mora jesti, pa mora spavati, pa ju nedam nosati :roll: :mrgreen: itd. Ali ne mogu nažalost za njih reci da su se ikada Bog zna kako potrudili oko unuke (od rođenja do danas je izuzev poklona za Bozic dobila 1 lutku i to u 8. mjesecu života :shock: :( , nikada joj nisu pelenu promijenili niti se ponudili za isto, nikada poželjeli dati jesti ili piti ili joj skuhati papicu, a inače se nakuhavaju do besvjesti i ako se kod njih u posjeti ne jede propada im dan, poželjeli je izvesti u šetnju itd, itd!!! Barem takve želje nisu verbalno iskazali a ja ne znam čitati misli i ne želim nekome nametati ono što možda ne bi želio, pogotovo kada je moje dijete u pitanju), pa apsolutno nemam grižnju savjesti. Jedino mi je žao MM jer mu je teško zbog takvog njihovog ponašanja :( .
S mojima je situacija kao iz druge galaksije. Obožavaju se :heart: .
Cure oprostite, možda nije bilo mjesto, ali istresla sam se (barem malo) jer me jako boli ponašanje svekija i puna sam tuge i gorčine. A znate što je najgore u svoj toj priči?! Što oni slove za jako srčane i dobre ljude i tako se ponašaju prema svima, samo na svojoj djeci sofisticirano isfuravaju svoje principe :evil: :cry: !