otpuhujem prašinu s jedne prigodne teme pa eto.... ako ima ovdje još koji samohrani roditelj osim mene :mrgreen:, neka se javi....
Printable View
otpuhujem prašinu s jedne prigodne teme pa eto.... ako ima ovdje još koji samohrani roditelj osim mene :mrgreen:, neka se javi....
:yes::yes:
Sretan Božić, svim jednoroditeljima i njihovoj dječici.:heart:
:kiss:
i ja se pridružujem čestitkama...za sretan Božić svima....za hrabro srce nama koji smo jednoroditelji... i našoj dječici...
1. Božić na kraju i nije bio tako težak kako sam se bojala da će biti. Istina, bila sam tužna što mi se obitelj raspala, ali na kraju sam ga provela s djecom i divnim curama s ovog foruma :heart:
.....ono pravi ženski tulum..... MRAK! :mrgreen:
2. mi je bio težak, jer su djeca bila kod bivšeg....
a sad ovih dana - 4. Božić......kao da je oduvijek bilo ovako :mrgreen:
svim jednoroditeljiskim obiteljima Sretan Bozic [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/SAKA%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG]
bas gledam i mislim si..nama je drugi
laksi i jednostavniji, meni jednostavno treba vremena da prihvatim da je to sad zauvijek tak..prvi mi je bio tezak. tek tad sam pocela shvacati razmjere duboko ukorijenjenih ocekivanja i slika u mojoj glavi o tome sto je obitelj, brak i kako bi to trebalo biti.
moja cuda me izvuku http://forum.roda.images/smilies/heart.gif sama cinjenica da su tu i da jednostavno prihvacaju stvari onakvima kakve jesu. ucim od njih [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/SAKA%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG]
eto tako nekako
zbilja je lakse kad vidim da nisam sama u svojim razmisljanjima
tnx
sretan bozic svima :)
evo i moj update...
1. bozic je bio katastrofa., jer smo se mi razisli mozda mjesec dana prije pa je sve bilo svjeze., previse....
2. bozic je bio isto vise manje katastrofa jedva sam cekala da prodje!
3. bozic je bio fenomenalan! napokon smo preboljeli i nastavili sa svojim zivotima., iskreno smo se smijali i stvarno sam si dala truda oko svega
4. i zadnji bozic nam je bio, kako je netko vec rekao, bas kao da je oduvijek ovako.. malo sam se manje trudila oko svega jer sam radila sve dane i u ogromnoj sam strci s vremenom.. ali to je upravo to., kao da je oduvijek bilo ovako :)
stvarno s vremenom sve manje boli., navikne se covjek na sve brzo., a pogotovo na ono sto je bolje nego prije :)
stvarno mogu reci da sam zadovoljna razvojem svog zivota :D
zelim svima sve najbolje i za docek, neka vam nova godina bude bolja od prethodne ;)