:)
a i to doživotno učenje bude zakomplicirano time što se stvari svako malo mijenjaju....
Printable View
:)
a i to doživotno učenje bude zakomplicirano time što se stvari svako malo mijenjaju....
Već sam pisala prije mjesec dana da je iz ''prištiča'' iscurio gnoj.
Sada me muči što je iz, cijelo vrijeme prisutne krastice, prije par dana opet bilo gnoja i pokraj nje se sad pojavilo - onako kao suha tvrda koža, nekakve prozirno žute boje. Imam osjećaj da bi se moglo otkinuti (naravno da neću niti pokušavati).
Muči me što je to i dali je tko imao slično iskustvo. Dali je normalno ili?
I mojem djetetu je dijagnosticiran besezitis.
Ima kvrgu na mjestu uboda promjera 20-25 mm,a limfni čvorovi nisu mu otečeni. Preporučen je operativan zahvat i kažu da bi to izveli pod punom anestezijom.
Dijete je navršilo 6.mjeseci i tek mu se unazada 1-2 tjedna počela javljati ovakva reakcija na cjepivo.
Da li je netko imao slična iskustva?
I moja bebi jos ima crvenu, ponekad i malo gnojnu ranicu. Nikako ne prolazi.
Evo i mojoj piranjici se danas (sa 1,5 mjeseci) pojavio kao prištić sa krasticom na vrhu od cijepljenja. Ima dosta gnoja ispod krastice pa me malo zabrinulo obzirom me nisu upozorili u rodilištu.
Ali sam se smirila čitajući topik :*
Samo ništa ne diraj i pazi da ne sastružeš s robom taj plikić, brzo će sam puknuti i sve će naravno biti ok!!! :love:
Samo ništa ne diraj i pazi da ne sastružeš s robom taj plikić, brzo će sam puknuti i sve će naravno biti ok!!! :love:
Pepita :*
i mojo bebi jos dan danas stoji kao neka krastica na ramenu od BCG cjepiva.citala sam o tome da sama odpadne i da se nesmi dirat,al me malo buni pa zar 7 mj nije mogla vec otpast
dva dana prije prvog pregleda se stvorio plik. Mislila sam si da je to od cijepljenja i kad sam pitala pedijatra za to on je ekao da je to sve kak treba biti i da će to početi i curkati i da bi se mogla stvoriti krastica, ne dirati , ponašati se kao da ne postoji, a ako bude jako curilo samo staviti sterilnu kompresu da upija gnoj.
Nakon tjedan dana iscurilo samo i sad imamo malu kraticu.
Ja zaboravila na to evo dok nisam naletila na topic. :lol: