Pitanje za one koji vode svoju djecu na Goljak. Kako uspijete zapamtit sve vježbe? I uspijete li? Ja se stalno bojim da ću neću uspit zapamtit vježbe. Mogu li negdi pronać demonstraciju vježbi?
Printable View
Pitanje za one koji vode svoju djecu na Goljak. Kako uspijete zapamtit sve vježbe? I uspijete li? Ja se stalno bojim da ću neću uspit zapamtit vježbe. Mogu li negdi pronać demonstraciju vježbi?
balerina gura sad nogice u usta, ali samo kad je gloa, moj zakljucak smeta joj pelena. a kako samo duda palac :lol: , majko moja valjda joj to nece preci u naviku da poslije otvaram topic s kako odviknuti od sisanja noznog palca :mrgreen: . e da ponekad klekne na sve cetiti i klati se. to je nesto sto radi za sad vise slucajno nego namijerno, ali mislim da se giba u pravom smijeru. dakle i ja mislim sve ce doci na svoje mjesto, smo treba polako.
e da ra OT pa mogla si mu reci da jos nisi otovrila virtic po svojim zeljama, pa da nemas gdje staviti naseg decka
adriana, ja sam na Goljaku zadnjih 10 minuta sama isprobavala vježbe a terapeutica me ispravljala - tako sam lakše zapamtila (i bila sigurnija da je to što radim dobro) nego da sam je samo gledala
kad su na red došla posjedanja preko boka, uzeli smo i privatno terapeuticu koja je dolazila kod nas tako da sam bila sigurna da sam sve dobro naučila