-
Evo i nama "predlozili" vjeronauk valjda od jeseni i izgleda da se jedino meni i jos jednoj mami nije ideja svidjela ostali su sutili, a meni knedla u grlu.
nisam za to. imam osjecaj da mi ga otimaju iz ruke i prisiljavaju na nesto na sto ja nisam spremna. a s druge strane ne zelim da se lomi preko njegovih leda. nisam za to da ostaje jedini li s jos jednim u sobi dok drugi imaju vjeronauk. KAKO NAS MOGU DOVESTI PRED GOTOV CIN!!! :evil:
nisam ateista ali zelim da L razmislja svojim mozgom, a kako tako mali moze to razluciti sam. pa jos vjeruje u deda mraza i mozes mu podvaliti svaku pricu. ne znam jako sam ogorcena, a cak nisam ni sigurna koji dio me tocno muci i ne znam ni sta raditi. Huskati druge roditelje protiv toga? :(
-
cvrkčak i svjetlić
uzasno mi je ovo za čitati, kako vas zaobilaze i prave vas budalama... bezobrazluk, bezobrazluk! borite se protiv toga! :)
-
Jooooj, Tiiiito, Partijo!
Pa ovo je svarno drsko, čuj da neko odluči o vjerskom obrazovanju mog djeteta?! Moja curica je još mala za vrtića ali sad evo razmišljam hoće li tada, kad krene u vrtić, neke stvari biti riješene ili će biti još samo gore, što rekoste, možda "preskoči" vrtić pa odmah u školu krene. :?
-
Neće moći, Lady A!
Jesi čula već za obavezno pohađanje vrtića ???
U planu je uvođenje "neophodnog minimuma", ima neki propisan broj sati koje dijete mora provesti u vrtiću, prije polaska u školu...
Sve biser do bisera!
-
Da nauči slova i brojeve, pa kad krene u školu da odmah mogu započeti sa kontrolnim iz matematike i lektirama :evil:
-
Ma dajte? :shock: :shock: :shock:
Onda se selimo! :/ :evil:
A hoćemo bit' najpametnija nacija! Al' u limburgu!