mi smo spvali čitavu noć :shock: :shock: :shock: i to ni MMu ni meni nije jasno kak si je dijete samo uzelo flašu s komode :? :? jer se ni on ni ja ne sjećamo da smo se dizali cijelu noć :mrgreen: i to je suuuuuuuuer, konačno malo naspavana, ai odmah i križa manje bole. Danas me doc isprepipao po pitanju tih križa i zaključio da to nema baš nikakve veze s trudnoćom, nego eto zamor materijala kojem sam genetski sklona, a i ona ozljeda od prije 4 godine i 3-godišnje nanašanje patrika učinili su svoje. Za koju godinu ću valjda bit sretna da ću se ujutro moć dić iz kreveta. Em ti trudnice u 33-ćoj........ko ih izmisli! (i moja mama i sveki rodile drugo s 34 i 36 i kažu da im je bilo super - iššššššššššššš!!!!!!!!!!!)
Mi smo jučer imali raspashow - sve lijepo počne, družimo se moje dijete i ja kad dođemo doma - npr. poslije tuširanja me uobičajio mazati svojim babylove mljekecom po leđima (ajd bar će nešto bit od tog djeteta :lol: ) i tako on mene mazucka i odjedanput poludi i ko nenormalan mi počne navlačiti gaće jer da su to njegove i neka ih skinem. Naravno, nije pomoglo ni objašnavanje, ni trganje gaća na silu (daj si zamislite prizor - vlastito dijete mi hoće svuć gaće - što ću još doživjeti od njega pitam se) i kad se već nisam mogla othrvati silini tog trganja i vrištanja, zove ma MMa upomoć. Kad ga je uspio skinut s mojih gaća, dijete je toliko počelo plakat da mi je došlo da mu dam te f****** gaće, ničim ga se nije moglo utješit, od siline plakanja i očaja upiškio se u gaće :shock: . Na kraju kad je stao (ne znam kako jer više nisam to mogla gledat, pa sam ga ostavila MMu :oops: ), dolazi k meni u sobu, a ja sva :shock: i :cry: i kaže mi MAMA, OPROSTI, VOLIM TE! Ajmeeeeeeeeeeeeee, kad se plafon nije srušio na mene..............i onda meni MM kaže - nemoj plakat. doduše to mu je on rekao da mi kaže, ali eto, kako god.................