Imali smo roditeljski, uciteljica dala upute za odecu, ali nesto ne bih da vuce preterano odece. Ovo sa ciymamam i termo carapama najbolje resenje, samo da ne mora jos da nosi skafander.
Printable View
Imali smo roditeljski, uciteljica dala upute za odecu, ali nesto ne bih da vuce preterano odece. Ovo sa ciymamam i termo carapama najbolje resenje, samo da ne mora jos da nosi skafander.
Moj mlađi sin je bio u Gradu mladih prije 2 tjedna. Svi su oduševljeni, djeca i tete i to sa svim. Smještajem, hranom, prirodom, ljubaznošću zaposlenih tamo. Puno su naučili, izrađivali slike drveća od prirodnog materijala skupljenog u šumi...
A moja je bila s Davorkinim sinom i nije joj se uopce svidjelo tako da smo dosli po nju nakon 2 dana. Sad jos uvijek spominje taj Grad Mladih kao nesto grozno - da su ih tete tjerale da jedu, da joj nisu dale da place, a njoj je lakse kad se isplace ... Ranije je vec bila 2 puta na moru i jednom na skijanju s vrticem i tada nije imala primjedbi?! Bit ce da je sada u nekom osjetljivom razdoblju jer sam ja trudna pa joj ta odvajanja teze padaju.