Pepita, drži se, sve će doći na svoje :* :love: :heart:
Printable View
Pepita, drži se, sve će doći na svoje :* :love: :heart:
:heart:
Ja za sada ne planiram VV. Ne još uvijek. Trudim se uspostaviti ravnotežu u svom braku, što je sada puno važnije od djeteta, jer dijete je ipak plod jednog lijepog i skladnog braka.
Bravo Pepita na mudroj odluci. Svi imamo pravo na greške, ali rijetki ih znaju priznati i ispraviti. Možda ti je baš odluka o razvodu "otvorila" oči, jer čovjek mora u životu znati izabrati prioritete. A kod tebe je to ljubav prema TM bez obzira na prethodne trzavice. Želim vam svu sreću....jer stvari se u životu događaju baš u onom trenutku kad se trebaju dogoditi, a mi živimo da bismo došli do te spoznaje.
Pepitaaaaaaaaa!!
Drago mi je sto si ponova sa nama i sto je kriza prosla.Ja sam evo,stigla kuci .Lezim i cekam. :mrgreen:
Beta je 10.03. nadam se da ce sve biti ok,ali jos mi je to nekako daleko,a treba sacuvati zivce,pa ne razmisljam puno o tome.
Drugi put cu biti malo opsirnija,a sad idem leci......
Saljem ti puno :* :* :heart: :heart: i jos jednom......drago mi je sto si tu. :love:
Pepitaaaaaaaaa!!
Drago mi je sto si ponova sa nama i sto je kriza prosla.Ja sam evo,stigla kuci .Lezim i cekam. :mrgreen:
Beta je 10.03. nadam se da ce sve biti ok,ali jos mi je to nekako daleko,a treba sacuvati zivce,pa ne razmisljam puno o tome.
Drugi put cu biti malo opsirnija,a sad idem leci......
Saljem ti puno :* :* :heart: :heart: i jos jednom......drago mi je sto si tu. :love:
pepita :heart:
:heart:
pepita, ne znam te jer sam nova ovdje....samo ti zelim reci da nikad nije kasno...ja imam 38 :) i da tebi i TM zelim svako dobro a nadasve puno razumijevanja :love:
:love: :heart: pepita
Hvala vam cure moje od :heart: zbilja mi mnogo značite :love:
Pepita :love:
:D Bit će to sve uredu...još uvijek bole neke stare rane, ali bit će uredu...nadam se da ću ubrzo i ja u VV po svoju dječicu :love:
Pepita ne mogu virovat...... tako mi je drago da si se javila! I da znas da sam jucer mislila o tebi puno i zasto se ne javljas? i ja sam stvarno vjestica jer sam pomislila da ti se nije dogodilo to sto ti se dogodilo. doslo mi je toliko tesko da sam te tila danas zvati.umjesto toga odlucih se otvorit rodu da se slucajno nisi javila kad gle cuda! neopisivo mi je drago sto se ipak nakon svega na kraju tunela nazire sunce i zelim ti da ga vidis izbliza i da te cili zivot grije :love:
puuuuno puuuno :*
Pepita :love: :heart:
Štrumpfetice, nek si ti nama dobro. :love:
Ma tu sam ja, kad ste čuli da se vragu nešto desilo :lol:
mvrcelj i ja sam se često sjetila tebe, ali znaš kako je, nije mi se dalo ljudima objašnjavati i pričati općenito o tome...takva sam...sama najbolje riješim sve bez puno savjeta sa strane...pa tko može prosuditi bolje od mene, što je za mene najbolje :mrgreen:
Puno, puno vas :love: Pepita...
:love: potpuno te razumijem. sličnu fazu sam i ja prolazila. samo što sam ja htjela otići ali me MM nije pustio...
I mi tebe volimo :heart: