A joj, MBee,baš mi je žao kaj se toliko mučite.
Baš sam se danas pitala da li je Buba još u komadu :)
Printable View
A joj, MBee,baš mi je žao kaj se toliko mučite.
Baš sam se danas pitala da li je Buba još u komadu :)
Da, to kad uđeš u pretrage, jednostavno se ne usude reći da ne znaju uzrok problema, nego šalju dalje i dalje pa čak i ako ne misle da će biti pametniji nakon sljedeće pretrage. Samo da odaju dojam kako nešto rade. Iako, budući da sam laik u tom području, ne mogu baš tvrditi da ove pretrage nemaju veze s vezom... :unsure: Vama jedan veliki zagrljaj i puno vibri!!!
Ja čekam nalaz krvi za sebe, a Andrej je jučer ponovo dobio bocu, nakon samo dva tjedna :( Danas smo bili na kontroli i nije dobio još jednu, hvala Bogu! Luda sam od toga, čini mi se ko da sam u začaranom krugu. Izgleda da se stvarno trebamo skroz izolirati. Ali opet ja mogu donijeti nešto iz škole i MM s posla.
Kod nas je "baćku mitejinu" još na snazi... :mrgreen:
želja naravno :)))Citiraj:
sanjam71 prvotno napisa
MBee - uf bilo mi je teško i čitati, stvarno ste hrabri
što se dojenja tiče, ne smeta mi još uvijek ali pokušavam skratiti podoje i izbjegavati nacicavanje predjutro...
evo cure samo da kazem buba nam je jos u "komadu",sinoc smo opet kafenisali :mrgreen:
Bubi !!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~Citiraj:
s_a_n_d_r_a prvotno napisa
Buba, :*
MBee, držite nam se :love:
MBee, ajme citam i ni nemrem si zamisliti kak vam je bilo. :love:
Dobro da nisi totalno prosvikala.. :naklon:
Zbilja se nadam da ce nesto od svih tik pretraga imam neke rezultate.
bubimira, kako je..??? Ima li nekih novosti?? :*
kod bube jos nista,dolazi na kavu :mrgreen:
Ja sad zbilja vise nis ne kuzim? :?
S_a_n_d_r_a, si ti u Zagrebu il Buba svaki dan ide u Austriju na kavu???
:tele:
Bubimira još nije rodila, kad će neznamo... :love:
Mi smo jučer bile u prosvjednoj povorci povodom Međunarodnog dana žena, na kraju priloga RTLa možete vidjeti mini aktivisticu :heart:
RTL - blagajnica je djelotvorna i ako sjedi
Frida, ne vidim..il sam corava? Losa je slika nekako.. :(
Jel su ono rozo rode?
:lol: Buba je u Austriji, tamo će roditCitiraj:
retha prvotno napisa
Pa dobro..pa meni to nitko nije rekel ne.. :mrgreen:
Ma ja sam plavusa u dusi, ne rada majka dvaput.
retha :lol:
Retha, Lola je ono malo u narančastoj kapi na samom kraju priloga ;)
Frida ja ocoravila gledajuci al je nisam nasla :oops:
Morate ići na link RTL-blagajnica je djelotvorna i kada sjedi, ovo što sam ja stavila linka na nešto drugo :oops:
dva puta se vidi zar ne?
jednom je ti nosis na ramenima i na kraju :)
:klap:
Prava mala aktivistica! :heart:
Buba, u mislima sam s tobom!! :heart:
Lola je zakon :)
jao MBee koja slikica,Eva je prekrasna :heart:
Eva :zaljubljen:
Filip i ja smo isli danas vidjeti malu Brunu :zaljubljen:
taaako je slatka i malecka da prosto nemogu vjerovati kako mi je moje dijete brzo odraslo
buba nam je kao i uvijek prekrasna i prosto zraci srecom i zadovoljstvom
eto toliko,a mene sad pere opasna depra kako bi jos jedno :)
:heart:Citiraj:
s_a_n_d_r_a prvotno napisa
Ja prestajem raditi slijedeci tjedan pa ako je tko za kakvu kaficu neka se javi...
Jedva čekam bubimirinu priču i Brunine fotkice :zaljubljen:
A viđ mi zeta u avataru kak' je zgodan ;) Mi smo uvijek za kavicu!
A evo da nas malo vidite.
sefica je preslatka :zaljubljen:
moj favorit je slika br. 20 :heart:
slatka je :love: izgleda mi starija
Gotovi smo s pretragama, sve je OK. Dakle, sve maltretiranje proteklih 5 mjeseci je bilo uzalud u smislu otkrivanja uzroka problema. Sad smo opet na početku...
A meni je danas pas potrgao odjeću kad sam jutros nasipom išla na posao...šta bi vi učinili (vlasniku, ne psu)?
Šefica je preslatka. Drago mi je da je sve u redu, ali ono što ste prošle u zadnjih par mjeseci je zaista previše :love:. Što sada? Logoped?
Što se vlasnika psa tiče tražila bih naknadu za potrganu odjeću i pretpljeni strah kao i potvrdu da je pas redovno cijepljen. Sreća da je samo odjeća u pitanju.
super da je sve ok,ali tolika maltretiranja,strašno. i šta vam je sada činiti? nisam baš u toku,ali idete na kakve vježbe?
ako znaš čiji je pas,ja bi išla do vlasnika i rekla mu tek toliko da zna pa ga možda više neće puštati.
Nastavljamo s vježbama kod logopeda u Suvagu i idemo na ERF na dijagnostiku.
Tražila sam ja naknadu i podatke ali mi žena nije htjela dati. Bila sam sva blatna i zdrapana a nemam se vremena vratiti doma jer ne bih stigla na posao. Šećer mi je valjda skočio na 30 od stresa.
:shock: nije htjela dati podatke
sto nisi na licu mjesta nazvala policiju?
Nemojte se smijati, uzela sam mob ali nisam znala broj a i to ne bi imalo smisla jer ih nisam imala vremena čekati. A šta, mogla sam samo sjesti na nju da ju zadržim.
Uf, grozna situacija. Nađi ju, prijeti odvjetnikom, pa takav bezobrazluk, mislim stvarno ima svega...
Šefica je preslatka! Moj favourite je 16!
Koliko god je grozno svo to maltretiranje bilo, bitno da je sad gotovo i hvala Bogu, sve ok. Riješit ćete vi to logopedskim vježbama. Neka djeca vrte svoj film... Pusa mišici!
MBee snaha mi je bas fotogenicna :heart: !
Sto se tice vlasnice psa mislim da trebas probati sto prije zaboraviti to neugodno iskustvo. Da je zena iole normalna, odmah bi se ispricala i dala ti sama podatke, a ovako izgleda da se radi o nekakvoj neodgojenoj kozi a kod takvih ni s policijom neces nista postici osim sebe dodatno iznervirati.
Inace, moram se pohvaliti - vec tjedan dana Ivan zaspi sam :D
Legnemo zajedno, malo pricamo, pomazimo se, on se stisne uz mene i kaze mi: "mama sada mozes ici Ian ide pavati"!
cure, evo i nas. svasta se novoga izdesavalo.
vidim da je bubimira rodila i da ima novih trudnica... :)
irenask, od srca cestitam!! :heart: bas mi je drago!
kod nas nista novoga, Zach i dalje cica danju i nocu, sada jos i hrce jer su mu jako uvecani krajnici i treca mandula.
nikakvih novosti sto se prinove tice :mrgreen:
doduse, prestali smo i raditi na tome - mislim da imamo sada malu bebicu uz ovog hahara da bi izludili
pusa svima! :*
Znaci Buba je rodila!!! :D
Ja dosla vidit sto se tu zbiva..
Sve sam iscitala..
Pogledala mini aktivisticu, super ste totalno! Al Frida..ti nju trudna mos nositi? Koliko Lola ima kila?
Inace..mene ulovila neka crijevna viroza..u dva dana me satrala totalno..temperatura isto..mislim da sam smrsavila opako..sto u mojem slucaju nikako nije dobro.
Dosta mi je tosta i rize. Banane su jedino kaj ostane u meni..ma muka mi je..:(
Slobodno bacite koju magicnu vibru da to prije prode i neponovilo se.
MBee, dobro je da vas ne salju na daljnje pretrage i da ne morate prolazit onakve horore opet. Drz te se! :love:
Kakav vam je logoped? Mislim..ako je dobar klincima to zna biti poprilicno zabavno.
retha logopedica nam je mrak, Eva ju obožava. Problem je što imamo termin jednom mjesečno što je ništa.