Citiraj:
mamasch prvotno napisa
Printable View
Citiraj:
mamasch prvotno napisa
M.a.r.t.a., kužimo se ;) .
Vjerujem da me i apri kuži :saint: .
Ja ne naglašavam uvijek da sam podupiruća članica Rode kad drugim mamama tupim o nošenju, autosjedalicama i slično, i uvijek mi je drago kad vidim da je moja priča urodila plodom u interesu pa makar jednog djeteta.
ja želim naglasiti kako je SUPER da cure nisu upisane članice i da se Roda nigdje ne spominje.
Neka ljudi vide da nije samo šačica roditelja - članova Udruge, koji podržavaju AP i sve što uz njega ide.
Ovo ima veću težinu!
:*Citiraj:
još bolje, na to sam i mislila - ne mora se biti Forumaš niti Član da bi se postulati i praksa koju zagovara Udruga dali u javnost.
Mislim da je to u krajnjoj liniji jedna od namjera Udruge.
:P
:heart: :heart: :heart:
Članak je :heart:
I mojom svekijima se svidio, oni su mi ga i pokazali. Imamo tu sreću da su beke i djedovi s obje strane AP. :love:
Ja sam slučajno večeras naletila na članak u JL kod mojih.... prekrasno...
Članak je odličan, baš am sretna kad se takve stvri mogu pročitati u novinama.
Moj svekar ga je pročitao slučajno u Jutarnjem i oduševljen me nazvao :heart:
I slike su :love:
Članak je predivan :heart:
:heart: :heart: :heart:
a na fotkama ste prezgodni!
ma, sva sam se rastopila... :D
ovo je stvarno PREKRASNO :heart:
fotke su tako lijepe i tople, a dječica i roditelji tako zgodni :zaljubljen:
krasne priče :heart:
Bravo za sve vas koji ste dio ove priče :heart:
Svaka čast. Prekrasni ste!
Mi smo nacija koja će uvijek prije nešto kritizirat nego pohvalit i zato smatram da je ovo iznimno hrabro.
Bravo! :heart:
Vodim ja danas starije dijete u vrtic, a mlađe uvijek nosim u marami i zaustavi me na hodniku jedna teta iz vrtica i pita da li sam vidjela clanak u novinama. Oduševljena je člankom, odmah ga je izrezala i ima ga sad u vrtiću. Dala mi ga da pročitam i da joj poslije vratim. Veli da je sad prvi puta procitala tako nešto i da se u njezino vrijeme (teta je starija) sve drugačije preporučivalo.
Prekrasan članak, a fotke :heart:
Prekrasne obitelji :love: :heart:
A za svaku pohvalu je i novinarka koja je profesionalno odradila zadatak – objektivno, informirano, bez senzacionalistickih tendencija :) . Toliko dobro da bih se (mozda) usudila :oops: javiti kao dobrovoljac za pricu o roditeljstvu inspiriranom konceptom kontinuuma: continuum concept. Ima li jos forumasa koji se prepoznaju u ovom roditeljonazoru?
:DCitiraj:
inamar prvotno napisa