Nemam mira a da ne pojasnim neke stvari. Prvo se ispričavam svima na grubim riječima. Zaista nije lijepo od mene i primite moju ispriku. Možda će me majke razumjeti - ne znam kako druge ali ja jako djelujem impulzivno i kad su djeca u pitanju nemam razuma, djelujem srcem - isključivo me emocije vode i da - nije to uvijek najbolje. Opet s druge strane da me se toliko povlači zbog te "lopate posred lica" - isto je smiješno, od mene jest ružno što sam to rekla ali svako s malo razmišljanja zna da lajem (pas koji laje ne grize), mislim ono da - evo sad ću ja iz svoje torbe izvadit lopatu i opalit nekog! Nisam to tako prenijela ravnateljici, da jesam - ili bi se žena nasmijala ili bi razumjela da djelujem emotivno i pokušala me smiriti. Sumnjam da bi me na temelju toga linčovala. Ali dobro. Ima nas svakakvih.
Neko je spomenuo da blatim sve i cijeli vrtić. NE i NE. Ja sam sa Linigrom jako zadovoljna i sa svim tetama. Najvjerojatnije i ta mlada teta nije toliko loša koliko sam nadrobila - ali djelovala sam po afektu i ono što sam ja (i mm) vidjela i čula - istina je i ne može biti dobro nikako i nikada.
S time ne kažem da nema dobrih strana, ja sam ove loše vidjela i iznijela. I drago mi je da jesam - samo sam putem ovog foruma malo pretjerala lopatama i ko zna čime.
Vjerujem da će se to na neki način (meni svejedno koji) ispraviti, ljudski je griješiti i opraštati i svakom dati šansu da popravi štetu ako je ima.
Rekla bih još s vezi hrane - ja ne znam što je loše u jelovniku. Pa imaju svaki dan juhe, varivo i ostalo. Voća, jogurta - ne znam, po meni bi moglo bolje jedino da im se hrana donosi s eko uzgoja - to nažalost moja djeca nemaju ni doma a ne znam da bi i koji drugi vrtići imali u RH.
Nije vrtić savršen ni prostorom ni igračkama ali nije ni loš po meni. I eto tete su super, drage, nježne.....
Još jednom isprika na ružnim riječima - ali i dalje stojim iza onog što sam vidjela i čula od dotične mlade odgajateljice i nije mi to u redu. Daj Bože da to promijeni i nauči bolje ophoditi s takvim klincima koji su svojeglaviji, možda nekim roditeljima i odgovara da tako postupa, ne znam, meni to nikada neće odgovarati i smatram da to loše utječe na djecu.
Za kraj - žao mi je za grube riječi i drago što sam kako tako iznijela problem. Pozdrav svima, vjerujmo da će sve završiti na dobro, nama, djeci, tetama spomenutim i mladoj teti također.