dobiješ par komada, nedovoljno, osobito ako ostaneš duže od dva dana.Citiraj:
la11 prvotno napisa
Što se stvari za ponijeti tiče, ja bih još dodala i japanke za pod tuš.
Printable View
dobiješ par komada, nedovoljno, osobito ako ostaneš duže od dva dana.Citiraj:
la11 prvotno napisa
Što se stvari za ponijeti tiče, ja bih još dodala i japanke za pod tuš.
pa mislim da onda imam sve,osim uložaka. :) Ako vam još šta padne na pamet pišite.
Sinulo mi još nešto, ja sam uzela i plastičnu šalicu, ledeni čaj, tetrapak mlijeka i Petit kekse, spasilo me jer su me u sobu dovezli u 21 sat a večera davno prošla...... a ja gladna, ništa jela 25 sati.......
e dobra ideja!!!!
super cure!puno ste mi pomogle!ja sutra pocinjem polako pakirati torbu za vinogradsku(termin 16.8),pa sam bas po forumu trazila di to pise(pretraznik ne radi)!! 1-kratne gacice su izgleda najpovoljnije u hospitaliji(7kn=komad); u tl-u ih nije bilo kad sam ja trazila,a u ljekarni su bile oko 9kn=komad!!
super cure!puno ste mi pomogle!ja sutra pocinjem polako pakirati torbu za vinogradsku(termin 16.8),pa sam bas po forumu trazila di to pise(pretraznik ne radi)!! 1-kratne gacice su izgleda najpovoljnije u hospitaliji(7kn=komad); u tl-u ih nije bilo kad sam ja trazila,a u ljekarni su bile oko 9kn=komad!!
a koliko tih gaćica uopće nositi sa sobom?
nemam pojma!ja cu kupiti 1o komada,pa lako javim mm-u da kupi i donese jos!!ne znam jel se jos preporucuje kupiti onaj byvacin spray za ranu??!! ja ubacila u torbu i domestos vlazne maramice za dezinfekciju wc skoljke i labello(za radjaonu)!!
nama su na tecaju savjetovali i bombone od fruktoze, ima ih u ljekarnama, koje smijete uzimati umjereno tijekom poroda, navodno jako pomazu u slucaju vucje gladi, zgaravice i dakako energije! ujedno i strcaljku za vodu kako biste se mogli osvježiti posto se ne smije piti i Melem za usnice koje su suhe od disanja!!
možda glupo pitanje,ali kakve pumpice za vodu nosite? :oops:
Od Niveinog mlijeka za sunčanje (dobro ispranu) :roll:Citiraj:
lali prvotno napisa
Ja sam si kupila super stvar u DM-u za bolnicu.
Slatno sam si kontala kako ću spremiti sve one velike boce od šampona, krema, dezaća i ostalog u torbu (a pošto muž i ja koristimo zajedno neke od tih stvari - glupo mi je bilo uzeti mu to).
Na kraju sam našla u DM-u Nivein putni paket.
Košta oko 40 kuna a sadrži sve umanjeno: kremu za licu, običnu nivea kremu plavu, dezać, gel za lice, gel za tuširanje, šampon, losion za tijelo i labello.
Sve što mi treba.
vjerojatno će ti biti dovoljno 5 komada (1 paket).Citiraj:
bucka prvotno napisa
byvacin netko preporučuje a netko ne, ja sam ga koristila jer su mi se šavovi razišli.
domestos maramaice svakako preporučujem...
Ja sam kupila onu malu bočicu sa štrcaljkom, čini mi se da je to za prskati cvijeće :lol: . Ostala mi je u torbi kuju je mm odnio ali mi nije ni trebala.
Kakva je situacija sa Petrovom? Tvoja ili njihova spavaćica?
Ja sam upravo to tražila po rijeci i našla samo muški putni paketić.To je prava stvar,imaš sve a zauzima minimalni prostor.Citiraj:
schlatkica prvotno napisa