linolina, ja s tim srojčekom meljem jednu žlicu lana. Krepo mi mlinac pa rekoh da probam i stvarno je super.
Printable View
linolina, ja s tim srojčekom meljem jednu žlicu lana. Krepo mi mlinac pa rekoh da probam i stvarno je super.
Tata je svako jutro smutio 5 čajnih žličica lana samljevenih i pomiješanih s nekim voćnim negaziranim sokom i to popio na tašte. Da mu ne bude jednolično, nekad je sok zamijenio jogurtom... Naravno, držao se i dijete za povišenu masnoću, što mu je propisala liječnica... Kroz dan obvezno treba pojesti 10-tak jezgri badema/lješnjaka i kad god i gdje god je moguće u hrani suncokretovo ulje zamijeniti maslinovim.Citiraj:
piplica prvotno napisa
Treba samo imati na umu da lan jaaaako... khm... ubrzava i pospješuje probavu!
Hvala ti dream, baš ću joj prenijeti recept.
Inače strogo pazi na prehranu (kamo sreće da sam za to karakter kao ona :mrgreen: ) i sve sprema na maslinovom ulju.
Ispričavam se na oftipičarenju!
Da, ima mlinac u kompletu, ali je meni lijeno vaditi ga :oops: . U setu se dobije i viisoka čaša, pa u nju stavim žlicu-dvije-tri-pet... koliko trebam lana, štap u čašu i bzz-bzz-gotovo... Možeš tako u bilo kojem lončiću/šalici/čaši u koju po promjeru stane štap.Citiraj:
linolina prvotno napisa