Ne može se više ugovoriti samo za dijete ako 1 roditelj nije preko njih osiguran : novo pravilo....Citiraj:
icyoh prvotno napisa
Printable View
Ne može se više ugovoriti samo za dijete ako 1 roditelj nije preko njih osiguran : novo pravilo....Citiraj:
icyoh prvotno napisa
I MM i ja smo bili s djetetom tijekom pretrage. Možeš praktički leći uz nju, naravno da ne ometaš tijek pretrage. Nam je pretragu radio drugi dr, poslije pretrage je osnovno prokomentirao a za daljnu terapiju smo se kasnije dogovarali s dr. C.
Da, slažem se i ja. Moja je malena 2 godine bila na Furantoini, jedino na što može utjecat je jetra, a jetrene probe su sasvim u redu. Sad više nismo na profilaksi.Citiraj:
mirje prvotno napisa
Hvala cure, :love:
Malo podižem topić.
Vesela vijest za Novi Zagreb je da više ne moramo prtiti preko pola grada jer je poliklinika Helena otvorila podružnicu u Novom Zagrebu. Jako im je moderno i lijepo a ekipa super kao i na Sveticama.
Evo i mi smo bili u Novom Zagrebu u Heleni na pregledu. Ajme, krasno je tamo, prostor prekrasan, ekipa nam je bila ista, a usput smo obavili i stomatologa- naime, prvi pregled pacijenata iz Helene je gratis. Sve u svemu- za svaku preporuku!
Sve pohvale za polikliniku Helena!!!Spasili,zapravo dijete je spaseno zahvaljujuci prof.ANDREJA CVITKOVIĆ koja se maximalno angažirala i spasila naše dijete.
ukratko bih rekao samo da je sve pocelo od obicne temperature koju ni osobna lijecnica, ni njena kolegica ,ni svi doktori na zaraznoj ,ni svi oni u klaićevoj ,ni svi oni u vinogradskoj nisu uspjeli skinuti punih 14 dana .
lijecili su dijete od upale uha ,grla i upale pluća i može ih biti sram i stid što uopće imaju diplome !!!!moje i ženino inzistiranje da se djetetu napravi kontrola urina jer je sve manje pišala oni su se smijali ,čak su nas iz zarazne potjerali van dok su ju tankali s infuzijom!!sve mi je tesko pisati dalje na kakve svo sve bisere nailazili ,ČAK JE DEZURNA NA ZARAZNOJ REKLA DA SE DJETETU NIKADA NE MAŽE GUZA KREMOM VEC DA SE TO SAMO PERE S HLADNOM VODOM ,to necu nikada zaboraviti.nakon svega slucajno smo saznali za HELENU i otisli tamo.prof je u roku 5 min ,ali zaista 5 min postavila dijagnozu dala lijek dala mast i s nevjericom gledala u papire cime je dijete lijeceno i koliko je to trajalo.
došli smo zadnji tren jer dijete vec po 13-14 sati nije pisalo i doslo bi do otkazivanja bubrega ili do sepse i.....naše dijete i mi imalo je srecu pa je ostao kao posljedica samo vur-III stupnja
nakon 16 mjeseci liječenja jučer smo bili na kontroli(UZV cistografija)i sve je u najboljem redu nema refluksa ,bubrezi normalni ..sve u redu!!!!
Draga profesorice HVALA VAM!!!
Nevjerojatno da djetetu kod temp nisu gledali urin. Stvarno ima cudnih doktora. Mi imamo dobra iskustva sa Zaraznom, uvijek piknu i krv i uzmu urin. Opci pedijatar pri svakoj temp makar na trakicu gleda urin. Valjda imamo srece s doktorima.
Inace, sve pohvale za polikliniku Helena! Dr. Cvitkovic je zbilja velik strucnjak a uz sve i beskrajno topla osoba. I ostali lijecnici u klinici su jako dobro, postedjeli su nas mnogih trauma. Od nedavno imaju i amb. za homeopatiju