ja ne mogu lagati, imam svjedoke tu na forumu da sam svima na faksu pricala da cu imati 6-tero djece, odmah se udati i ne raditi...
eto imam jedno jedino dijete, radim i super nam je :lol:
Printable View
ja ne mogu lagati, imam svjedoke tu na forumu da sam svima na faksu pricala da cu imati 6-tero djece, odmah se udati i ne raditi...
eto imam jedno jedino dijete, radim i super nam je :lol:
Čini mi se da ti se san u potpunosti ostvario (ako je u avataru tvoje dijete)?Citiraj:
anima prvotno napisa
Svojih se maštanja slabo sjećam. Valjda je prošlo previše godina i memorija se pomalo briše.
Znam da sam negdje iza dvadesete jako željela muža i djecu (2 sina i dve kćeri - po mogućnosti dupliće m+ž, m+ž, ali nije uvjet). Međutim to mi je djelovalo ako bajka (nešto što se ne može ostvariti).
Više me je mučila neizvjesnost hoću li uopće moći imati:
1. djecu - obzirom na policistične jajnike i neredoviti ciklus (nema menge po nekoliko mjeseci)
2. muža.
Ja sam oduvijek mastala kako cu imati bebicu, i jedva docekala da diplomiram i ostanem trudna. U djetinjstvu mi je bilo najdraže igrati se s bebom, sjećam se da mi je mama posljednju veliku ćelavicu kupila u 6 razredu i da me bilo sram nositi je jer sam već bila ¨velika¨ :lol:
Sad radim na strpljenju, jer me moja mala divljakuša često dovodi do ludila, taj dio mi je promaknuo u maštarijama, strašno je cendrava i plače za svaku sitnicu ali i dalje maštam o slijedećoj bebici i bar još jednoj kasnije!
aaaa. potpis potpis potpisCitiraj:
NetkoMiOteoNick prvotno napisa
Ja sam uvijek maštala o djeci....
MM i ja smo imali spremna imena godinama prije nego što smo počeli "raditi na djetetu" :) MM je kupio papučice (rozo bijele) za našu bebu još kad smo bili na početku faksa! :heart:
Sanjarila sam o trenutku kada ću prvi put dotaknuti svoje dijete, kakav će biti osjećaj.... o tome kako ćemo se svi zajedno valjati po krevetu, pjevati u autu na zajedničkim putovanjima... kako ćemo ih imati četvero...
Sad uživam u svakom trenutku, obožavamo našeg B, i sretni smo i zahvalni dragom Bogu da ga imamo! Jedino što sad mislim da će nam možda dvoje ili toje biti dovoljno... :lol:
Jesam maštala sam...neko vrime.
PA sam prestala, al mi se brzo vratilo.
Rodila sam sa 19.
Žurila sam da mi se ostvare želje.
A maštala sam da imam dvoje dice. Plafon
Ja sam jedinica i rekla sam samoj sebi da nebi dozvolila da i moje dite bude samo, pa bar da ima brata ili sestru.
Maštala sam o lipoj kućici.
Jedno sunčano jutro, dica se igraju na travi isprid kuće, MM i ja ispijamo kavicu.
Sin i kćer.
Psić leži pored stola.
Sad mi je dvoje malo.
I još uvik maštam.
O svojoj curici....
Duge crne kose i plavih očiju...
Ja sam bila sigurna da ću imati sina i kćer.Kćer će biti plava,plaha,tiha,dobra a sin mali tamnoputi berekin.I pogodila sam pola.Sin je tamnoputi mali berekin a ovo ostalo nema veze sa realnošću.Kćer je smeđokosa berekinka,harambaša,mamina divljakuša :mrgreen: .Ali zato sam dobila i malog plavušana koji je dobar,smiren i mudar
Ovo zvuči kao moja priča! :lol:Citiraj:
bfamily prvotno napisa
Dobro, i dalje se ne mislim udavati, iako imam prekrasnu voljenu osobu pored sebe. No, ženidba nam ne igra nikakvu ulogu. A moram priznati da me toga malo i strah, kao da se moram odreći djela sebe, svoje slobode. Znam da to nije racionalno...ali :oops:
A o djeci sam počela maštati pred par godina. Stalno mi se mijenja broj: malo bi htjela 3-e (idealno), pa onda 1-o, pa 2-oje. A vidjeti ćemo kako će završiti. Puno će ovisiti i o dragom... :mrgreen:
evo i ja ovako... jedino bi jos dodala da mastam o STRPLJENJUCitiraj:
Lu prvotno napisa
jos bi dodala, kad sam ostala trudna, totalno neplanirano (sa nepunih 18) naveliko sam mastala o curici duge kose koju cu moci cesljati, oblaciti.... to mi se ostvarilo (bar prve 3 god, sad se neda ni cesljat ni oblacit i jos oce da joj osisam dugu kosu :roll: )... u drugoj trudnoci sam mastala o sinu, sa ricavom kosom, mirnom, privrzenom... i dobila sam ga.... i isti je kao u moj masti :heart:
da, u potpunosti :heart:Citiraj:
NetkoMiOteoNick prvotno napisa
a sad maštam o još jednoj takvoj :lol: ali samo maštam ;)
Ja sam mastala samo o malom smotuljku koji blazeno spava izmedu mene i mm-a. Iskreno, nadala sam se da ce taj smotuljak biti curica ali iako nije, kad se malac ujutro probudi izmedu nas dvoje, pa uhvati s jednom rucicom mm-a a s drugom mene i gleda nas s toliko ljubavi i s ogromnim osmjehom na licu... Moja mastarija se ostvarila! :heart:
uvik san tila dječake... iman sva i sad oću curicu ali mi je jedna bakica rekla da je ja ne mogu rodit jer iman mot za rađat sinove :? :lol: :shock: