Mogu probat'. Iskreno, ja bi puuuuno radije na odbojku. Pa nism valjda zaništa investirala u L-carnitine. :mrgreen:Citiraj:
wana prvotno napisa
Printable View
Mogu probat'. Iskreno, ja bi puuuuno radije na odbojku. Pa nism valjda zaništa investirala u L-carnitine. :mrgreen:Citiraj:
wana prvotno napisa
Zato ja ne idem u frizera. 8)Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
Subotom i dijete ide na odbojku. Uvijek bude netko 'sa strane' kome ga uvalimo...
MB, i kod nas je jučer bila ludnica. Jelena je na sve udarala kontru. Protumačila sam si da je to zbog ponedjeljka i da će ju proći.
Ja samo kažem ŽIVCI ZBOR! i pustim ih nek rade što hoće.
Mial,gledala sam vas na tv. Ježim se i grozim istovremeno od cijele situacije i njihove neozbiljnosti. :evil: :cry:
Poslije Petre menga za 8 mjeseci.
:heart:
o kakvoj ti to kišiCitiraj:
kaj u zagrebu postoji još koji kvatrić
na ovom "mom" sija sunce i to tak da sam upalila klimu :?
trak šta kažeš da im mi razbijemo taj Splitsko Dalmatinski klan druženja??? :lol: :lol: :lol:Citiraj:
idemo skupa :?
mial avatar :zaljubljen:
ja sam sa Ivanom bila u vrtičkom dvorištu,i uhvatio me neki grč u želucu,pri samoj pomisli ne jesen :cry:
kaže teta da će biti jako puno novih malih pa će napraviti dvije grupe(inače nema dosta djece pa su sva zajedno)-selendra :mrgreen:
Tetamajo-teško....znaš kakve su Splićanke 8)
Meni je baš super što se vas dvije znate već sto godina i još ste tu skupa!! Genijalno !!
I kod nas lijepo vrijeme,samo da potraje !
Ja patim za kazalištem,nikako da se organiziram sa frendicama pa da odemo,kino ne volim baš,za sport sam postala prelijena,ali zato izlazak uvijek može :mrgreen:
Meni je užasno žao što nismo od kiše mogli na Rodino druženje ovaj vikend,a ne znam hoćemo li moći sljedeći jer imamo jedan roćkas!
Inače,uglavnom stignem popratiti sva Rodina događanja u cijeloj Hrvatskoj i svaka im čast :heart:
Mare-Roko ponosno nosi tvoju maju,ali nikako ga još nismo pofotkali,i svima je zakon!! :*
Stijena-ne,nije mi mjehur u pitanju nego baš jajnici,tako je oduvijek,čak mi to ne bi ni bio takav problem istrpiti bol,ali pms mi je najgora noćna mora!
MM-uglavnom ne govori ništa ružno Roku,ali tako zna opsovati kad igra PS2 da je to grozota za čuti.... :x
Mislim i ja opsujem ,ali ništa nalik tome,on ga baš pretjera...fakat se čudim kako Roko ne psuje pored nas :/
Fino kulturno odgojeno dijete :mrgreen:
Vani mi je ubrao cvijet i rekao :"Mama volim te,evo ti cvijet za ljubav!" :heart: ....cmolj,cmolj........
RAZNJEŽCitiraj:
traktorka prvotno napisa
MM i ja smo se totalno ulijenili po pitanju izlazaka i društvenog života, pogotovo otkad sam trudna. ne da ne izlazimo odvojeno, nego ne izlazimo ni zajedno......domet nam je posjet parku, igralištu, slastičarni ili shopping po špeceraj :tele:
patrik naravno uopće nema veze s tim, sve se uvijek da organizirati da se ima volje i želje, ali se nekako nema............valjda smo se svega već zasitili i samo smo željni bit doma i svaki slobodan trenutak iskoristit za odmaranje od svega.................žalosno.................... .....
pa´ko kaže da se ide sa mužem, ja odem sa prijama(i vani, kazalište...)Citiraj:
Stijena prvotno napisa
MM je nadležan za spizu, kino, odlazak kod prijatelja, ručkove...ono što ga ne zanima, trudim se ne vucarati ga unaokolo, osim ako ne mora ili pak ja izričito želim :mrgreen:
ti si moj idol :lol:Citiraj:
wana prvotno napisa
nije da njega ne zanima, nego kad uhvatimo to malo vremena za sebe, radije ga provodimo doma, nego što se odlučujemo za izlazak :/
ko što rekoh, nije stvar u društvu, nego osim u nedostatku vremena, i u nedostatku volje, energije, pa i kreativnosti, ideje i ostalog........... :(
Ma zašto Stijena žalosno? Pa ako vam tako paše pa to je onda super!!
Bitno da ste oboje s tim zadovoljni!!
Mi smo full nesretni što ne možemo navečer nigdje skupa već 5 mjeseci....a ja to kompenziram izlaskom s frendicama jer jako volim društvo i druženja općenito,a ima nas par koje smo dobre već 10-15 godina,sve imamo djecu i to su naši rituali!!
A pošto dugi period nisam radila,već sam željna ljudi i normalnog razgovora jer uvijek idem s Rokom i razgovori su uglavnom o djeci a ne mogu samo o tome pričati cijelo vrijeme .
A mm nije nešto za izaći u zadnje vrijeme,rađe ode fotkati ili bude na kompu!
U 6. mjesecu imamo važne svatove i uopće ne znam hoćemo li moći ići oboje,ma užas....sumnjam da će ga baka moći čuvati po noći jer joj je tada najgore :(
Ustvari mi uopće nije do svatova toliko koliko do toga da skupa SOLO negdje odemo!!!
Pazi sad ovo:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
ja patim za kinom, kazalište ne volim baš (odnosno u zadnje se vrijeme rijetko na repertoaru nađe nešto što me zanima). Za izlaske sam postala prelijena, ali zato sport uvijek može.
8)
Nas dvije se u real life očito ne bi poznavale.
Ispravak, ipak bi: pazarili bi u vašoj butizi. :)
Stijena je vruće je al ak gledaš prozorom prema sjeveru i azpadu stižu nekakvi oblaci. A na Kvatriću, fala Bogu, pokvaren bankomat. E kad krene onda krene :evil: :evil:
E da, ni Stijenu ne bi poznavala: obje bi se s muževima vječno izležavale na kauču doma. :lol: :lol:
:*
Ma meni je najžalosnije što do prije par godina uopće nismo bili takvi i ko da smo ostarili preko noći.
Nije baš da mi uvijek to paše, otišla bih ja, odnosno mi skupa, ali i kad ti se nekud ide i kad imaš vremena uvijek važeš između izlaska i odmora i već po tome znam da će ovo drugo prevagnuti. Ali čekam da nam dođu neka bolja vremena, kaad će nam odmora biti dosta i kad ćemo imati više elana za nešto drugo.
Zapravo, stalno smo po negdje, bilo na poslu, bilo na vikendici, bilo kod mojih..............ali to mi i nije neki zlazak, nije uopće da smo stalno doma, zato nam valjda to toliko i fali...............već me dijete za vikend odmah ujutro pita: mama, a kam idemo?.......prošlu subotu smo bili skupa čitav dan doma i jednostavno nije mogao vjerovat :lol:
:lol: :lol: :lol: 8)Citiraj:
Maruška prvotno napisa
:lol: :lol: fakat se ne bi imale gdje sresti :mrgreen: :lol:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Cure moje, samo kratko od mene....
Čitala sam Mialin post i događanja, nemam riječi ali vibram da su svi ok :heart:
Vratila se na posao, sva sam izgubljena i zbunjena, kao da sam s porodiljnog došla.
Odmah jučer me dočeka vijest da sam nagrađena besplatnim krstarenjem zap. Mediteran, 7 dana, od ove subote! :shock:
Nisam znala bi li plakala ili se smijala....
Možda će svučati glupo ali ja samo želim nekakvu kolotečinu, miran život a ovo učestalo pakiranje i raspakiravanje, živciranje, nisam to ja.....
Treba doći do Genove, idemo svi troje jer nam je žao pustiti Leu doma, nemam pojma kako će ispasti a nemam ni vremena razmišljati i planirati.
Osim toga, lako što je besplatno, potrošit ćemo brdo novaca što nam trenutno i nije bio plan.
eto, to je moj život trenutno
pogledajte naše nove sličice, dala sam si truda
Točkice - pa super! Sigurno ćete se dobro provesti! A i opet ćeš uzeti malu pauzu na poslu... :*
I pravo je čudo kako ne stigne uploadati nove Rokove fotke za nas obožavatelje njegovog rada :PCitiraj:
traktorka prvotno napisa
Super ste svi troje ali Jure je :heart:
Slika u štiklama je :lol: , moram pokazati Lei da ima istomišljenika...
:klap:Citiraj:
Wana Bože dragi kako je to već veliki dečko. PRema njemu ovi moji su bebasti.
I muž ti nije, ako smijem ponoviti, za baciti :oops: :*
:shock: :shock: :shock:Citiraj:
:yes: :mljac: :P
wana, svi troje ste komadi! Imamo istu igračkicu, onaj "mlin" koji ti stoji na kauču. I btw. šta ti tava radi na kauču :lol:
To sam ja :mrgreen:Citiraj:
Točkica prvotno napisa
Kad malo bolje razmislim,uopće ne znam kako bi se ja i mogla zdebljati kad fakat imam crve u dupetu i samo bi negdje išla....
Ma uživajte Točk svi troje,pa tko još danas dobija takav poklon :D
Genova...ah,bili smo tamo prije par godina,iako je meni uz Rim,najljepša Firenza :heart:
Wana-sličice su prekrasne,Jure je fakat velik i djeluje baš odraslo!! Meni Roko bez obzira što je ogroman i dalje izgleda kao beba !
A TM-bolje da ne komentiram :mrgreen: :saint:
A MM-fakat ne stigne (eno ga na PS-u ) :mrgreen:
e jeste me gromoglasno nasmijale :lol:
Modesty ne odustaje s komentarima o fotkama nakon što smo je nakon godinu dana konačno nagovorile da napravi album :lol: , a čim sam kod Točkice pročitala da to nije ona, pomislila sam što i traktorka: da je to upravo za nju :lol: .
I za mene je ali ne volim pakiranje preko noći, ja volim uživati u planiranju i polaganom pakiranju!
Genova je polazna luka a ide se prema Siciliji, pa na Maltu, Tunis, Sardinija, nazad u Genovu.Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Mm je sav happy, ja sva u frci kako će Lea to podnijeti.
Jest da je lijepo ali meni i doma dobro...... :)
Možeš učiniti dobro djelo i obradovati NAS!!! :mrgreen:Citiraj:
Točkica prvotno napisa
Tava je potrebna kao popratni predmet pri gledanju crtića ;)
Zakaj?Citiraj:
wana prvotno napisa
Kod mene tava služi za pečenje ribe i to uz dodatak špahtle za palačinke.
:roll:
MB vjerovatno si plac obavila. dobila goste, pa odradila jednu šizofreniju prije spavanja pa sam tek sad vidjela.
i ja bi negdje otputovala, ali daaaaaaaaaaaaaaaaleko, ima tko kakvo putovanje na Mars sa ne tako skorim povratkom. brate mili teško mi više duboko disat i brojat do 100 preko nekoliko puta
maloprije me zvali iz vrtića jer je Kala ostala doma da rade sutra kontroli bris svoj djeci :D :D :D
imaš pravo samo što nije prasnulo i baš ko jučer kad idem po dijete u vrtić da nas malo smoči :roll:Citiraj:
:yes: :lol: :lol:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
a i fakat si se mogla javit ak si bila na placu, bar bi ti mahala s balkona da vidiš što je linija :lol: :lol: :lol:Citiraj:
bila u šetnji i završila kod neke babe u garaži,smilovala nam se kad je vidjela neme i kolegicu kako trčimo s kolicima!
sat i 15 min. smo bile u garaži(podojile obje bebe),a baba donela kapučino :roll:
sad sam doma i u velikom zaostatku!
ja bi ko i mial na duže vrijeme na Mars :mrgreen:
inače mi smo također penzionisani,više M.M nego ja,ali ja sam ovdje(moja selendra)cijeli život,a on je došljo,tako da ja laufam i kafenišem,a on čuva djecu :mrgreen:
slikice su prekrasne,i M.M također :oops: mada se skriva,ja stvarno imam malu bebu,koja još ni ne zna što je romobil,a ne da ga vozi! :roll:
Si blizu Kvatrića? Ajd sutra bum opet na plac
slika sa štiklama :zaljubljen:Citiraj:
wana prvotno napisa
pošalji sms, možda ću imat vremena i za kavu...........Citiraj:
Nije ni moj bolji....mi još učimo hodati ravno...naime u zadnje vrijeme jako protestira da mi da ruku negdje a hoda cik cak i zabija se u ljude,pada preko bankina i sudara se sa zidovima :roll:Citiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
Romobil-hahahahaha pa to neće do srednje škole znati voziti!!!