Da, to su mi i prijateljice predložile kad su vidjele u kakvom sam šoku nakon što mi je sve to rekao. Ali kome da se obratim? I imam li kakvih uporišta? O kojim pravima se radi? Nekako mi se čini da je to sve puno muke nizašto...
Printable View
Da, to su mi i prijateljice predložile kad su vidjele u kakvom sam šoku nakon što mi je sve to rekao. Ali kome da se obratim? I imam li kakvih uporišta? O kojim pravima se radi? Nekako mi se čini da je to sve puno muke nizašto...
otisla sam od privatne ginekologice kod ezgete na preporuku mamine prijateljice i svoje susjede. Lik me odusevio. Mislim da je stvar kako mi žene pristupamo svojim bolestima i trudnoćama. Smatram da bi trebale puno ležerniji pristup imat u smislu da se ne bediramo za sve nego da se naucimo nosit s tim, jer u vecini slucajeva i same smo si krive za neke stvari. ja imam hpv, i kad sam ga pitala sta je s oralnim sexom za vrijeme terapije on me pogledo i reko ; ko kome? i ja kazem; svak svakome, a on meni; svaka cast, sam ti njega tak dresiraj.. neko bi to shvatio kao nelagodu, al ja sam umrla od smijeha, bas me opustio. il ja ulazim u ordinaciju , i kazem veselo doar dan, a on meni, ajde napokon jedna nasmijesena, i pogleda u papir, i to s necistim nalazima. meni je as to fora, i tek tad se ne osjecam nelagodno za razliku od mrzovoljnih i sluzbenih ginica koji ti se smjeskaju u lice a ko zna sta misle o tebi. zato mi je dobar ezgeta jer je spontan. makar osudujem onaj poziv za vikend u rijeku, al sta sad, cure, nije nam ni prvi krivi ni zadnji uletio. okrenes na salu, ak ne udes i ti bezobrazna. al to ti treba bi kompliment, kolko on zena vidi dnevno da je tee izarao, heheh, salu na stranu. mislim da to ovisi o svakoj od nas , kojoj kakav muskarac pase i i nace, pa tako i u toj struci gdje smo ocito jako osjetljive.
e zek, optimistična si ti, svaka ti čast. osim što od liječnika ne očekujem, ne trebam i ne želim takav lascivan kompliment, dotični je godinama bliži mom djedu nego tati..poslije njega sam imala 2 predivne, tople, profesionalne ginice.
ma to vam se jozo prijavio i napisao post
Naravno da zalazi u seksualno uznemiravanje, dok je god žena koje se smiju seksualnim aluzijama dotle će biti i muškaraca koji misle da je to ok
danas.net.hr/hrvatska/page/2011/07/10/0368006.html?pos=n0
Podizem temu jer i meni je interesantna-jedna sam od onih sa kratkim ali "slatkim" iskustvom sa doticnim dr.
Bok, baš sam nešto gledala na netu i došla do foruma roda.hr. Doselila sam se u Zagreb prije godinu dana, inače sam iz Istre, nisam imala svog ginekologa. U međuvremenu ostala u drugom stanju, trebao mi je ginekolog. Svekrva mi je preporučila Dr. Jozu Ezgetu, prvo me je "pripremila" na njega. Nisam baš imala mnogo izbora i otišla sam na prvi pregled. Sva preplašena od njenih (svekrvinih) priča jedva sam disala na pregledu. Evo sada sam u 28. tjednu trudnoče, jako je strog kao osoba ali što se tiče bebe i njenog zdravlja tu je dobar. Nažalost neznam kako će mi biti kada rodim i dali će se on promjeniti. Za sada je sve ok. Žao mi je za sve cure/žene koje su imale loša iskustva sa njim nadam se da se to meni neće desiti a ako bude tu sam na forumu pa mogu pitati za savjet.