Re: dioptrija i suncane naocale
Citiraj:
ivarica prvotno napisa
kako vi koje imate dioptriju nosite suncane naocale
prije mi je bilo lako, mogla sam skinut jedne i stavit druge, ali u zadnje vrijeme nema sanse da ne nosim naocale za vid od onog trenutka kad ustanem iz kreveta
isla sam se neki dan raspitat mogu li uzeti suncane s dioptrijom, ali mi, kako sam se bojala, ne mogu garantirati da ce boja stakala biti jednaka :/ jer mi je jedno staklo dosta deblje od drugog.
kako vi to rjesavate?
jel netko napravio suncane naocale s dioptrijom i da je zadovoljan staklima, a da ima veliku razliku u dioptriji lijevog i desnog oka?
ja ima suncane s dioptrijom
jest problem naci okvir i naocale koje mogu, ne smiju sdtakla biti prezakrivljena i sl, ali vec godinama tako radim
bas mi je jelena srusila naocale od prosle godine, skupo placene, pa skiljim na ovom suncu i uzas mi je bez njih i molim Boga da se budu mogle popraviti..
Citiraj:
vještičica prvotno napisa
Citiraj:
ivarica prvotno napisa
kako vi koje imate dioptriju nosite suncane naocale?
Nikako, nosim šešir :mrgreen:
Ja nosim cilindre, debele cilindre. Sunčane u boji su cijenom way out of my budget :lol: (što reče Loryblue, srce mi je stalo kad je optičar izbacio cifru :shock: )
i ja imam cilindre, ali sam uzela stakla koja su tanka bez obzira na dioptriju i cilindre. zašto me i koštaju ko svetog petra kajgana. a kad se samo sjetim nekadašnjih očala sa staklom debelim ko dno od boce muka mi dođe. nos mi je uvik imao štriku od nošenja očala. :roll:
Citiraj:
zrinka prvotno napisa
bas mi je jelena srusila naocale od prosle godine, skupo placene, pa skiljim na ovom suncu i uzas mi je bez njih i molim Boga da se budu mogle popraviti..
:cry:
Ja sam svoje ostavila negdje u Londonskom wc-u prošle godine, možda se netko usrećio s njima, naročito ako sam mu potrefila dioptriju :/
I ja škiljim, škiljim i baš razmišljam kako moram do optičara.
Dok se sjetim koliko sam ih platila... :cry:
Citiraj:
Loryblue prvotno napisa
Citiraj:
vještičica prvotno napisa
Citiraj:
ivarica prvotno napisa
kako vi koje imate dioptriju nosite suncane naocale?
Nikako, nosim šešir :mrgreen:
Ja nosim cilindre, debele cilindre. Sunčane u boji su cijenom way out of my budget :lol: (što reče Loryblue, srce mi je stalo kad je optičar izbacio cifru :shock: )
i ja imam cilindre, ali sam uzela stakla koja su tanka bez obzira na dioptriju i cilindre. zašto me i koštaju ko svetog petra kajgana. a kad se samo sjetim nekadašnjih očala sa staklom debelim ko dno od boce muka mi dođe. nos mi je uvik imao štriku od nošenja očala. :roll:
Lory sve se razumijemo :love: Ove plastične što sad nosim, koje su duplo tanje od staklenih koštale su :shock:
Tako da takve iste "u boji" ne dolaze u obzir.
Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
Citiraj:
zrinka prvotno napisa
:cry:
Ja sam svoje ostavila negdje u Londonskom wc-u prošle godine, možda se netko usrećio s njima, naročito ako sam mu potrefila dioptriju :/
I ja škiljim, škiljim i baš razmišljam kako moram do optičara.
Dok se sjetim koliko sam ih platila... :cry:
ž
uparvo javio majstor da ih moze popraviti!
juhu