-
Pošto je katarinćica digla topik, moram reći svoje iskustvo. Kratko. Bila sam. Nije bilo Brace nego su puštali njegov glas. Nisam nosila cvijeće. Nisam ga ni dobila. Nisam se osjećala ugodno i nisam išla ponovno. Ja imam samo jednog Gospodina i taj mi je draži.
-
Pa napokon, svatko znade svoje, svatko izabire svoje, grijeh je jedino suditi i prosuđivati nekome, bilo kome, barem tako piše u svim Svetim Knjigama.....danas postoje mnogi ljudi sa izuzetnom energijom i darom vidovitosti, a cilj im je samo jedan pomoći čovjeku......dići kolektivnu svijest čovjeka na viši nivo, tako da zavlada život pun ljubavi i pozitivnog ispunjenja, zar to nije jedini čovjekov cilj.Sasvim prirodno je da čovjek želi biti sretan, a tko je od vas sretan. Sve nas mući, netko ima bolest, netko ima financijskih problema, nekome fali ovo, nekome fali ono, pa nam život slići na vječitu borbu, a to je tako i nikada kraja......no u svemu tome nađemo izvor sreće, i ljubav nas ispuni.....slažete li se samnom....
-
[QUOTE=Katarinćica;1739346]Drage moje i dragi moji, svašta svatko piše o ovoj temi, a neshvačam na što to naša Kata pucka kada je otvorila ovu temu.....QUOTE]
I ja se pitam što mi je to trebalo, ne zanima me ta tema uopće. Da mogu izbrisala bih je. Valjda muka čovjeka natjera na svašta.