Citiraj:
iridana2666 prvotno napisa
Citiraj:
Anci prvotno napisa
:lol:
Iskreno, ni ne znam što bih s muškim :lol:
isto ovako :lol:
:/
Jednom sam propustila komentirati, sad necu. Ja bih bila jako sretna da iimam curicu (moze i dvije :mrgreen: ) jer bih tad imala kcer/i, a moji decki bi imali sestru/e. I moram priznati, svaki taj komentar tipa "ne znam sto bih s muskim" mi je otuzan. Necu reci uvredljiv, jer iz moje perspektive ne vrijedjate nikog osim sebe, ali mi ga je definitivno tesko procitat. Zamislite se, kako biste se osjecale da ja napisem: "rodila bih jos jedno/dvoje/troje samo ako bih bila sigurna da su muski, jer s nemam pojma sto bih s curicom"... Al kladim se, da napisem bilo sto slicno, odmah bi mi nakacili koji komentar o tome kako se u Indiji ide na UVZ da bi se vidio spol, a onda i na abortus ako je zensko dijete.....
Ako mislite da komentare tipa "imate jos vremena", "necete valjda sad stati" i slicne, slusate zato sto imate samo kceri, varate se. I ja sam dobila sve te komentare, jer imam tri sina i jos sam mlada, i jos stignem, i jos sam zdrava, a bogami i pametna, pa necu valjda sad stati, itd....