dijanaaa jako mi je žao :cry: , šaljem ti puno, puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~d a budeš jaka za sebe i drugu bebicu, da sve bude o.k. :love:
Printable View
dijanaaa jako mi je žao :cry: , šaljem ti puno, puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~d a budeš jaka za sebe i drugu bebicu, da sve bude o.k. :love:
nadia7 drži se i ti budi jaka, a ja šaljem puno, puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da i drugo srčeko zakuca :love:
Draga Dijanaaa, iskreno mi je žao :(
Smiri se, ako treba uzmi normabelčeke i MIRUJ! Kako će reagirati tvoje tijelo to ćeš tek vidjeti. Možda se plod resorbira... Ako počne krvarenje, odmah po injekciju progesterona. U međuvremenu pojačaj dozu utrića.
I najbitnije, odi nekom normalnom liječniku koji će ti se posvetiti.
Nadia 7, nadam se da će sve biti ok i da će i drugo prokucati.
drage cure, žao mi je zbog svega što prolazite.. :love:
~~~~~~~~~~ da sve bude u redu :heart:
Cure, ~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
dijanaa,
baš mi je žao, no,
jedno srčeko kuca i treba svu tvoju pozitivnu energiju... :heart:
~~~~~~~~~~~~~~ za vas dvoje~~~~~~~~~~~~~
draga dijana strašno mi je žao što prolaziš kroz ovu situaciju. :(
Drži se hrabro i obavezno se javi kod još jednog doktora da ti da detaljna uputstva.
Sretno! :love:
to je preteško, ali pomisli na ovo srćeko koje kuca i bori se!
budi hrabra i snažna, ovo malo srdašće treba baš takvu mamu. :heart: :heart: :love:
Budi hrabra za bebidu čije srce kuca ispod tvog.... :love2:
:love2:
Dijana, jako mi je žao! :love: :heart: Znam kako se osjećaš jer sam ja prošla kroz isto. Imala sam blizanačku trudnoću do 16 tj i onda sam počela nekontrolirano krvariti. Na pregledu je dr ustanovio da sam izgubila jednog od blizanaca. Izronila sam suze i suze jer sam oduvjek željela curice blizanke, gledala već kolica za blizanke...I danas mi je teško kad se sjetim :( . Dr me ujtešio govoreći da se na taj način ponekad (okrutno) priroda pobrine za neke stvari. Nakon prestanka krvarenja, napravljen mi je 3D UZV i ustanovljeno je da je sa bebom što je ostala sve u redu (moja starija kćer, danas ima 9 godina). Mislim da sam krvarila oko 3 dana, prvi dan jako, u mlazovima, drugi nešto malo, a treći samo 'spotting'.
Javljaj nam se! :*
Jako mi je žao, ali tu smo za drugu mrvicu da sve bude ok
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
Žao mi je, ali probaj ostati pozitivna i hrabra radi druge bebice :love:
dijanaa i nadia mislim na vas, budite hrabre i jake za drugu mrvicu koja vas treba
diana i nadia strasno mi je zao, mogu zamislit kako se osjecati. drzite se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
Meni se slično desilo. U osmoj nedelji trudnoće dr. mi je rekla da se druga bebača neće razviti. Nije me upozorila na moguće krvarenje. Tako da kad se to desilo skoro mjesec dana kasnije (sukrvica i nešto kao plodna voda), mislila sam da ću ostati i bez drugog bebonje. Na sreću to se nije desilo i mom je bebaču sada tri i po godine. Osim što sam ga jako nisko nosila drugih problema nije bilo. koliko znam do krvarenja i ne mora doći i tada se to zove "vanishing twin syndrome ".
I kao što cure rekoše, moraš ostati pozitivna zbog druge bebače. Pusica...
Dijanaa :love: :heart:
nadia7 žao mi je što je i teme ista tuga snašla.
drage moje, još jednom svima od srca hvala :love:
neka se svakoj od vas ispune sve želje, stvarno ste to zaslužile. :love:
dijanaa, :* :love:
dijanaa i nadia ~~~~~~~~ :love:
dijanaa :love:
nadia :love:
cure,budite jake,znam da je nama koje to nismo prošle teže razumijeti,jer mislim da dok se ne nađeš u nekoj situaciji,neznaš kako ćeš se osjećati,ali mi smo sve uz vas...iskreno i od srca vam želimo da to što prije prebolite i mislite na :saint: koji su u vama.
Dijanaa i Nadia,
mislite na svoja srčeka koja kucaju u vama! :love:
Dijanaa i Nadia~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dijanaa i Nadia :* :heart: :love:
danas imam lagane bolove jako nisko u donjem dijelu trbuha kad ustajem i sjedam, a bol posebno osjecam kad se zakasljem ili kad kihnem.
jel imao tko od vas slicnih problema :?
dijanaa u kojem si mjesecu? :/
i ja sam to osjećala od 5.tj pa čitavo prvo tromjesečje..miruj i samo miruj, nikakve teške poslove nemoj obavljati. Ne znam kakav posao radiš ali možda bi bilo zgodno da uzmeš bolovanje
:love:
nadia u 8. sam tjednu.
ivana vec mirujem i skoro ne izlazim iz kreveta. sad sam na godišnjem, a od 01.08. idem na bolovanje.
Da, imala sam bolove u donjem dijelu trbuha... posebno kad bih se kretala (čitaj do wc-a, do stola ili do kuhinje)... počeli su rano, u petom tjednu par dana prije nego sam kratko prokrvarila, a u osmom su bolovi prestali....Citiraj:
dijanaa prvotno napisa
Što manje kretanja (znam da je teško :x ) ali, to i maksimalna doza progesterona su ono što sama možeš napraviti...
dijanaa i nadia7 drzite se!
sretno :heart:
Jako mi je zao dijanaa.... :heart:
Nemoj biti tuzna ,misli na tvoju drugu bebicu i pokusaj sto vise da mirujes.Jesi li dobila nesto da pijes za E.coli?Super ti je sok od brusnice i susena brusnica ,pij sto vise tecnosti.Postoji neki caj SOLUBITRAT protiv urinarnih infekcija,nabavlja se u Austriji i Njemackoj.Mislim da mogu i trudnice da ga piju.DRZIM TI PALCEVE I SALJEM~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
dijanaa i nadia :love:
držite se.
dijanaa- :love: ostani hrabra i jaka jer drugo srceko te treba i pod hitno mjenjaj tog drskog doktora :evil:
držite se :heart:
dijanaa drži se draga :love2:
Ne daj da te ovo slomi nego ojača i izbori se za svog malog anđela koji je ostao.
Želim ti od srca da ono što mora biti što prije prođe :love:
p.s. moja prijateljica je IVF-om začela trojke i doc joj je na prvoj kontroli rekao da će treći otići. Nakon dva mjeseca je prokrvarila, preležala koji dan u bolnici i na kraju je rodila zdrave dvojčeke. Isto je imala gadnu hiperstimulaciju i sve živo ju je boljelo i bilo joj muka - prva tri mjeseca, a onda je do kraja bilo OK.
Jucer sam dobila nalaz urinokulture i piše da je uzorak sterilan.
Znaci Escherichia nije kriva za mrvicu koja nas je napustila.
Hvala na podrškama još jednom :love: