može večera za četvero (odraslih)?Citiraj:
Matilda prvotno napisa
stavljam potpis pod sve što si rekla
Printable View
može večera za četvero (odraslih)?Citiraj:
Matilda prvotno napisa
stavljam potpis pod sve što si rekla
ako ode zbog strpljivosti i tolerantnosti, nek ga voda nosi ;)Citiraj:
Matilda prvotno napisa
Da, to bi nam došlo ko psihoterapija! :lol:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Ovaj tjedan je preko dana bila kod bake. Doma je dolazila samo prespavati. Kaže MM da su mu starci na rubu snaga. Bolje oni nego ja. :mrgreen:
mda...
ali otkako se burek rodio, orka se ne odvaja od meme i moga kreveta
kod bake?!
mi slučajmo!
D je otišao iz našeg kreveta tek kada je L napunio 2 godine pa smo ih obojicu "iselili", uspavljujemo ih tako da legnemo jedno od nas s njima u krevet, a prije toga im D pročita priču .
Valjda će početi sam spavati kada pronađe curu, iako se mm grozi da će onda i on s njima spavati :mrgreen:
Proći će i to , kad-tad :roll:
Jučer i danas ostala na spavanju kod bake i djeda. A znam zašto joj paše. Jer ide spavati tek kad padne s nogu, ne pere zube i jede smoki. Dakle, sve ono što mama ne da. :mrgreen:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Ja se odmaram, MM se vuče po stanu i cendra da mu fali M i da se osjeća ko loš roditelj jer je ostavio dijete preko vikenda. Nikad dobro.
Moje priljepčice se ne daju od mene (a bogme ni ja od njih). Legnemo sve zajedno (i tatkos nam se pridruži) oko 22 h, onda slijede priče, zezancije... ovisno o tome koliko smo pospane, zaspimo u roku pola sata- sat... tatek se tada vrati u svoju "momačku" sobu, gdje se raskrili po bračnom krevetu, a ja se cijelu noć tiskam s priljepčicama. Da mi smeta, riješila bih to nekako, ali super mi je ovako. To su mi nakon radnog dana najljepši i najopušteniji trenuci kad im se zbilja potpuno posvetim.
Ne brinem zbog kasnih sati, jer ne idu u vrtić, pa spavaju dokle žele. Po danu odspavaju oko 2 sata, iako se Megica u zadnje vrijeme zna prošvercati.
ovako je i kod nas, samo sto moja ne zna citati 8)Citiraj:
apricot prvotno napisa
uvijek je bila kasnospavac, no nije ni ranoranioc, samostalno bi se budila između 8 i 9, naravno u subotu nakon radnog tjedna zacvrkuce vec u 7 8)
i zaboravila sam napisati da najbrze zaspi kad se zagnjuri u mene ili tatu, no jos uvijek preferira mene
Joj apri, bar zaspi sama. Kod Mejre ne pali nista osim mame. Mislim da cemo tako do koledza. :/