ja imam informaciju 20.09.
evo uglavnom dolazi krajem rujna..:)
Printable View
ja imam informaciju 20.09.
evo uglavnom dolazi krajem rujna..:)
Kada dođe u Zg da li se treba najavljivati (Asadu ili ?) ili se samo dođe?
ne treba,samo dođeš i čekaš u redu 1,5-2h
takne ti kratko goli trbuh, desnu ruku koju mu pruzis, i kupovnu neotvorenu bocu vode koju drzis u lijevoj ruci (kasnije je popijes)
pročitala sam da dojilje ne smiju na tretman kod njega, ali me zanima mogu li bar doći kao pratnja? išla bih s tatom (ako ga uspijem nagovoriti :/ )
ne nikako, jer djeluje i 100m od njega
trudnice ni pod razno
šteta!!!! :(
hvala na info!
Šta onda, dojilje smiju ili ne? :/
mi smo ga na razglasu razumjeli da ne, medjutim cura koja mu pomaze kaze da je to zbog loseg prevoda Asada, pa da ti pravo kazem ne znam, treba provjeriti na licu mjesta
Ako netko sazna za dojilje neka molim vas javi
i je li istina da će tek oko 15.10. doći?
istina.. odgođeno je do 15.10.
Patricija je napisao/la:
hej pozzz svima,ja sam evo nova ovdje...pa baš neznam kako šta...ugl.imam jednu lijepu informaciju za sve nas ovdje
Mekki dolazi u subotu 10.10. u Zagreb i terapije započinju u ponedjeljak 12.10.
U koliko sati počinje i jel na Velesajmu?
Evo ja našla odlazi u subotu, a počinje u utorak u 10 h
podrobnije
http://www.mekkitorabi.com/
e sad me zanima jel se može tamo doći i popodne poslije posla? oko 6? ili je to samo ujutro, i koliko to traje dana?
navodno je samo od 10-15 ali ti provjeri, svakog dana osim nedjelje. Po onome kaj sam gledala u 5. mjesecu je tu bio 30 dana, za sad ne piše do kad je.
početak odgođen za sutra
nije
bio je danas
bit će do 13.11 od 10 do 14h
Imaju li djeca prednost možda? Teško ću uspjeti par sati čekati s djetetom....Ali, ići ću svakako
imaju
za sada je samo nekoliko stotina ljudi (čini mi se) pa nije toliko strašno za čekanje
preporučam doći nešto prije 14h i onda je brzo sve gotovo
Super! Hvala ti, u subotu sam tamo :-) Nadam se da će pomoći!
A gdje, odn. u kojem paviljonu, je na Velesajmu?
2 paviljonCitiraj:
sandra111 prvotno napisa
http://www.mekkitorabi.com/
Inače moj kolega je tam svaki dan, ima karcinom!
Bila! Definitivno preporučam doći oko pola 2 ,do 4 je sve gotovo... Od čitave moje obitelji, svima je rekao ''dobro'' osim meni.... Kad sam ja došla na red, prolazio je rukom po meni malo duže nego ostalima i rekao ''svaki dan''. Na tren dok me ''skenirao'' sam ostala bez zraka, znala sam da nešto nije ok. Usput, imam ekcem-on to nije vidio, niti sam mu rekla, ali ipak me ovo ''svaki dan'' malo preplašilo...Ne izlazi mi iz glave...I dalje idem, sutra ponovno, ako treba uzimam čitav godišnji, ili bolovanje...I vodu ne treba nositi, nakon ''skeniranja'' se kupi i čeka blagoslov...A ja sad, u nadi čekam čudo...a ako ozdravim, nema te sile koja će me spriječiti da do kraja života posjećujem njegove tretmane svaki put kad bude u Hrvatskoj.
leonrdica, mi smo svi zaradili "svaki dan", ne brini se
idi koliko možeš, neboj se
doći će opet :heart:
i ja sam bila s klincima, ali nisam nisam čula tj. nisam razumjela. prilično je bio brz, a čini mi se da ne bi ni stigla pitati.
sutra ćemo opet.
ogroman je red
Bila i danas! I opet ''svaki dan'', ali danas mi je nekako bilo puno lakše...I puno se bolje osjećam...Ljudi je bilo punooooooo više nego u subotu, red ogroman, ali ide brzo. Za 2 sata sve gotovo, ja svaki dan dolazim u pola 2.. A sad jedan vic :D kažem ja svojoj maloj ljubavi: ''danas idemo kod jednog stričeka koji ima čarobne moći'' A ona će meni: ''Mama, pa on je Wings-ica!!!!'' :lol:
do kad je trajalao druženje s wingsicom?
Do kad traje ono zadnje energiziranje vode?
odnosno kad otprilike završava? :oops:
jučer je završilo nešto malo iza 16h
Danas isto oko 16:00 sati, ali bilo je puno više ljudi, dirnuo nas samo sekundu...
I moja mama ide i kaže da je danas jedno dijete prohodalo :shock:
nije prva, bilo je prošli put i blizanaca koji su prohodali, i progledalih slijepih...
tako mi je žao što nisam mogla doći, da odnesem i leoninu sliku :(
Bio je prilog o tome prije dva dana na in magazinu!Citiraj:
leonardica prvotno napisa
Svakog dana ima sve više ljudi, mediji stvarno čine čuda... Ali i Mekki - unatoč rijekama ljudi svakoga dana uspjeva završiti do 16:00 sati.
Mislim da večeras oko 22:00h gostuje na Novoj, ali nisam sigurna.
Ja sam čula s nekoliko strana, nevezanih, da je jedna djevojčica jučer ustala iz kolica. Danas mi je jedna gospođa pričala da je njena unuka (oko 1 god. starosti) imala cistu na jajniku i dogovorili su operaciju za 3 tjedna.
Oni su tada čuli za Mekkija i da je u Zagrebu, išli su svakog dana tih 3 tjedna s malenom k njemu i na dan operacije je uzv pokazao da ciste nema.
No, moram ispričati nešto što je mene doslovno frapiralo:
jedna djevojka koju sam indirektno poznavala je dugi niz godina borila bitke s tumorom jajnika i crijeva. Imala je 27 godina kad je umrla.
Ja sam, naravno, čuvši za Mekkija, pokušavala na netu iskopati sve moguće i nemoguće o njemu. Ipak ne dajem dijete bilo kome.
U jednim novinama bila je fotografija moje poznanice, ispod koje je pisalo: M. F. se nakon tretmana osjeća bolje.
Bila je čelava i ispijena.
Kad sam to vidjela, posumnjala sam. Pomislila sam: ma, daaaaj, pomaže ovom i onom, liječi tumore i bla- bla, a M. je umrla od toga. Kako on to onda liječi?
Kad smo prvi put došli na tretman, bila sam indiferentna. Srela sam jednu zajedničku prijateljicu na izlasku i između ostalog spomenula kako sam jako skeptična: ta, 'liječio' je M., a znamo da je na koncu umrla.
Riječi moje prijateljice bile su slijedeće: "Da, draga, ali M. u trenutku smrti nije imala NIJEDNU malignu stanicu, nijedan tumor u svojem tijelu. Ona je bila posve izliječena. Umrla je od zapletaja crijeva, čekala je operaciju, ali više se nije željela boriti. Tražila je da je puste da 'ode'."
Nakon tih riječi ostala je tišina. I suze.
:love:
Večeras u "Provjereno" 22h, Nova TV
Danas je bilo jako puno ljudi. Zbilja je bilo posebno dok je Mekki primao energiju!