Lepa si. I ne izgledas strogo. Naprotiv, blago i majcinski. A big bubiz samo doprinose tom utisku (smajlic zadivljeno zvizduce nalagodno se vrpoljeci zbog umetaka u sopstvenom grudnjaku koji takooo zuljaju)...
:love:
Printable View
Lepa si. I ne izgledas strogo. Naprotiv, blago i majcinski. A big bubiz samo doprinose tom utisku (smajlic zadivljeno zvizduce nalagodno se vrpoljeci zbog umetaka u sopstvenom grudnjaku koji takooo zuljaju)...
:love:
Lepa si mi Mare, baš si MAMA :heart:
Vrlo si blizu moje predodžbe o tebi! Bila sam ti, doduše, dodala malo više strogoće, koju zapravo nemaš...
aa, sisala si se! super ti stoji kratka frizura. :)
ja sam mislila, ali stvarno sam mislila, da rospija zbornička domaća izgleda opasno :P
zamišljala sam te s kratkom kosom i dobro ti stoji.
No dobro, pošto je ovo već treći komentar o skraćivanju kose, mene sad zanima kako je izgledala s dugom. :)Citiraj:
momze prvotno napisa
Kahna, i meni je palo na pamet da je ovaj pogled "u bolju budućnost" tako opušten vjerojatno zbog GO-a.
A ja sam zamislila tamnu smeđu kosu do ramena sa dužim šiškama i uvijek kad sam na tebe pomislila "vidjela" sam te sa sunčanim naočalama :mrgreen: .Citiraj:
kahna prvotno napisa
Da, i ja sam mislila da izgledaš oštrije iako....ovakve su najopasnije: mile, nježne i slatke ( i prsate , a kad te prostrijeli.... Da sam mama djeteta u tvom razredu imala bih puno povjerenje u tebe, ne bih se bojala da mi kćer odvedeš na maturalac i znam da bih doma slušala o "super profi". Moja M. voli "čvršće" žene.
Hm, a ja bih kao roditelj dolazila na informacije manja od makovog zrnceta, pobožno klimala glavom na sve što bi ti rekla i naravno tvrdila kako si 100% u pravu. Nije tebi za proturiječiti :mrgreen: .
I na kraju: ovakvom liku definitivno ne stoje dobro kućanski poslovi. Nemrem te ni u najgoroj noćnoj mori zamisliti sa saugerom. TM mogu-ma kako izgledao :lol: .
mim :lol: :love:
AM, kosa je bila samo nešto duža, niš posebno
evo kao na ovoj slici
http://tinypic.com/view.php?pic=2j3hef8&s=4
čovječe koja razlika, definitivno ti bolje stoje dekolteići i ogrlice.Citiraj:
maria71 prvotno napisa
mim - presavršen opis!! :lol:
zgodna profa :*
i btw bolje izgledaš s dekolteom ;)
I meni se više sviđa "osisana" :lol: .Citiraj:
momze prvotno napisa
Glasam za kratku frizuru zauvijek. Deklote uključen. Nekako vidim atmosferu u razredu: ulaziš, žamor prestaje ko nožem odrezan, svi upijaju riječi koje dolaze iz tvojih usta, u totalnom šoku :mrgreen: .
(Usput, dekolte izdužuje figuru pa ako se već žališ na kile.... ;) )
( a OVAKVO što je stvarno grehota sakriti :zaljubljen: )
da ne ponavljam gore navedene komplimente... mare ti si koka i pol, i k tomu djeluješ jako simpatično, onako ti u uglu usta titra neki mangupski izraz.
Prezimenjačo
kad će kahva
sad mi nemoš uteć
znam te, ne znaš me :lol:
Maria, samo da te pozdravim! :heart: Izgledas super!
Pa koji ce ti vrag one dijete koje sam ti slala?!?!
=D
Samo da se i ja pridružim općem oduševljenju! Definitivno kratka kratka kosa, dekolte i obojena odjeća :*
Potpis.Citiraj:
enela prvotno napisa
Dekolte i boje obavezno!!!
Izgledaš barem 10 god. starije na ovoj fotki. :/
evo, da se netko sjeti pravih rijeci, ovako i ja mislin, ka neka mala vragolica si. nije ni cudo da te djeca obozavaju! :heart: :love:Citiraj:
Joe prvotno napisa
Drugi puta - osmjeh, molim... :mrgreen:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Aaaaa, maria nam je otkrila svoj ljetni look. Izgledaš odmorno i svježe. :)
Ajde, priznaj, iskoristila si g.o. za povećanje dekoltea. :lol:
Ovo kao da si opisala mene. :lol: Al ja sam jaaaaako stroga učiteljica! Bauuuuuu! Buuuuuuuuu! :xCitiraj:
štrigica prvotno napisa
Aha, ja sam mislila da je bilo nešto drastično, pa me zanimalo. Slažem se s curama da ti ova kraća frizura dobro stoji, modernija si.Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Profa, dakle najbolje će biti da kreneš obnavljati garderobu, upravo smo izglasali da sivilo iz tvog ormara mora ići vanka! ;)
Profesorica na ovoj fotografiji http://tinypic.com/view.php?pic=2j3hef8&s=4, i žena na onoj prvoj su ista osoba :shock:
Učenici bi ti pali na tjeme! Iako te nisam nešto posebno konkretno zamišljala, definitivno ti sadašnji izgled bolje ide uz temperament.
Tipična račica!
Izgledom, pogledom, izraženim gornjim dijelom tijela :mrgreen: i naravno onim što nas "krasi"-jezikom. :P
:*
Jbg, kod mene nad zvijezdama ipak prevagnuli geni! :( :mrgreen: :lol:Citiraj:
rinama prvotno napisa
Fijuuuu! :mrgreen:
Koja koka! Koje cice! :naklon: 8)
Mare, odlično izgledaš, super si se obukla, sva si za deset. :*
bome si zgodna.
malo sam te drugacije zamisljala (s one slicice iz avatara prije), ali da si zgodna, jesi ;)
fala cure, :love:
izgeldaš puuuuno bolje u ljetnoj varijenti nego u na slici sa linka od SS...
prekrasno ti stoji tako kratka kosa, pomladila te i baš mi lipo izgledaš...
Tek sam sad ovo skuzila, po naslovu sam mislila da je neki spam :lol:
Maria, koji atributi, svaka cast za jednu nedojilicu :lol:
Prava učiteljica!
Ma prije cetiri godine kad sam te ja zadnji put vidla je bila dulja od ove, kaj ne?Citiraj:
maria71 prvotno napisa
malo da ,ali je bila kratka
mi smo se upoznale 2005
mare šta kažu učenici na novi friz? jesi i novi imiđ ostavila za školu ili si se opet obukla u sivo izdanje?
Citiraj:
Sanja prvotno napisa
:yes:
sada sam naišla na ovo
prvo sam mislila da je zeka, da nećeš zaozbač staviti svoju sliku
i ja sam mislila da imaš dugu kosu, ne kao na drugoj slici "dužu", nego baš dugu, smeđu, u repu, sa šiškama
cool ti je kratka zurka i ljetni style
cice ne trebam više komentirati :mrgreen:
Ev i ja da dodam X.Citiraj:
kahna prvotno napisa
Ja sam te bas tak zamisljala.
Podsjecas me na obozavanu i neprezaljenu mi profu povijesti iz osnovnjaka.
Pravedna i nemres je smuljat, a opet sa "zicom" ak nekom stvarno treba dodatna pomoc.