moja preporuka je da kupiš perilicu a poslje vidiš da li ti treba sušilica jer te kombinacije 2u1 nisu baš uvijek najbolje rješenje.. naravno ako ćeš imati mjesta..meni je vešmešina u kupaoni a sušilica će na tavanske stepenice
Printable View
moja preporuka je da kupiš perilicu a poslje vidiš da li ti treba sušilica jer te kombinacije 2u1 nisu baš uvijek najbolje rješenje.. naravno ako ćeš imati mjesta..meni je vešmešina u kupaoni a sušilica će na tavanske stepenice
Samo ne kombiniranu. Tako sam i ja rekla, samo za one iznimne slučajeve a kako je to bila kobna pogreška sad je stvarno za samo iznimne slučajeve. U pet godina sam doslovno osušila 15-20 puta nešto u njoj.
Mi smo u ovom novom stanu napravili prostoriju za perilicu rublja- u njoj je i bojler(i nije u kupaonici), kao i sav smrdljivi veš. Tu ostavljamo naravno i ostale sitne stvari koje uvijek imaš za maknuti.
jel bojler mora biti na visokom mjestu ili može i nisko (ako ga smjestim pod stepenice bit će nisko- druga opcija je kupatilo)?
bojler možeš staviti gdje god da stane
voda u njemu je pod tlakom tj. kad otvoriš toplu vodu nju iuz bojlera van tjera ulaz hladne vode iz vodovoda (koja je pod tlakom
samo vidi gdje stane, i koliko, imaš ih u više litraža: 30l, 50l, 80l
ja skidam sanitarije iz malog WCa da stavim mašinu i opremu za čišćenje tamo, a da veliko kupatilo oslobodimo... :D
ovo mi je super... kad već ne mora na visoko onda će dobit izgon iz kupatila...Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
:D