dada31 baš mi je žao :( , ali ako imaš ikakvu drugu mogućnost (a vidim da ti cure savjetuju Prag) probaj sve!!!! držim fige pozz.
Printable View
dada31 baš mi je žao :( , ali ako imaš ikakvu drugu mogućnost (a vidim da ti cure savjetuju Prag) probaj sve!!!! držim fige pozz.
Samo da razrješim misteriju - ta cura koja je zatrudnjela s toliko visokim FSH-om - meni je poznata s podforuma Posvojenje jer je tamo svima pomagala i zatrudnjela je slučajno (ona nije liječila neplodnost), ako sam dobro shvatila, tj. ona je već bila mama jedne posvojene curice kad je ostala trudna neočekivano, dok se nadala drugog posvojenju, pretpostavljam na nadomjesnoj terapiji, ali nije nam pisala detalje. Sad ima dvije curice.
Tako je, Ina, sjedi - pet! :mrgreen:
Zatrudnjela sam uzimajući Trisequens (više godina), a trudnoću sam ustanovila u 8. tjednu, slučajno, kad sam otišla na pregled htijući razgovarati o Activelle-u jer mi je menga sve više išla na živce :lol: .
Samo da napomenem - moja prerana menopauza dio je obiteljskog srebra (baka, sestra). Iako je i sestra nakon prvog poroda dobila vrlo visok FSH i dijagnozu menopauze, uletjela joj je jedna jedina iznenadna (spontana) menga i - druga trudnoća. Od tada je "opet" (već 7 godina) u menopauzi.
Draga Čokoladice (da i ja malo tepam), i više nego me veseli to što znam da ipak ima nade.
Mene su već skinuli sa Trisequensa (nakon 7 godina) i sad sam na Femostonu conti. Kolko je tebi menga išla na živce tolko meni fali, jer se loše osjećam od ovih hormona. Al dobro...nema veze. Bitno da ja krećem dalje.
Počela sam na postu "posvajanje", a možda tamo i završim i nakon Praga (bilo uspješno ili neuspješno). Samo sam htjela još provjeriti dal sam ispucala sve mogućnosti.
Veselim se odlasku dr.Radončiću, poslala sam mail u Prag i nadam se sretnom završetku.
Svim curkama šaljem veliku pusu!! Stvarno mi puno znači vaša podrška! Odmah se osjećam bolje.
Izvještaj slijedi...nadam se uskoro!
:*
Dada31, iskreno se nadam da će nešto od ovih mogućnosti upaliti i to vrlo skoro :love:
x :love: :*Citiraj:
rikikiki prvotno napisa
haj
je li ova tema jos ziva?