ne, posebno ne u slucaju elektrosokova :mrgreen:Citiraj:
Mamita prvotno napisa
Printable View
ne, posebno ne u slucaju elektrosokova :mrgreen:Citiraj:
Mamita prvotno napisa
Nije li onda Primalja mogla proci samo s promijenjenim nickom, a dopis Udruge primalja neobjavljen na javnom forumu? Nisam ni za kakvu cenzuru, ali prozvana je osoba, imenom i prezimenom (tj. nickom, u ovom slucaju), a javnosti nije bas najjasnije zasto.Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
Skrušeno priznajem da sam i za jedno i za drugo totalni neznalica. Sve što nađeš bit će totalna laž i molim sva društva glazbenika i proizvođača duhana da se ograde od mene :mrgreen:Citiraj:
Kaae prvotno napisa
Kako bi oni uopće znali da TI pišeš?Na poslu te zovu Deaedi?Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
Citiraj:
Joe prvotno napisa
X
Pa o tome se i radi, zar ne? Primalja/Fabiola je bila anonimna.Citiraj:
ronin prvotno napisa
Moj poslodavac bi mogao napisati: (nisam broker, da se razumijemo, ali za primjer)
Udruga brokera izjavljuje i obavještava cijenjene članice Udruge Roda i druge posjetioce Rodinog Foruma:
Sudionica na Forumu koja se koristila korisničkim imenom «Broker», a sada je isti promijenila u «Deaedi» nije nam poznata, a njeni su stavovi, mišljenja, izjave, savjeti, te također način izražavanja gotovo uvijek potpuno oprečni onima koje Udruga promiče i njeguje. Zbog toga se želimo javno ograditi od ove osobe koja se predstavlja kao broker i svega što njeni postovi sadrže, jer nanose štetu ugledu naše Udruge i brokerske struke općenito.
Citiraj:
Pitam te, ukoliko se oglasi moj poslodavac ili moja strukovna udruga i kaze da moji stavovi ne odgovaraju internim pravilima moje firma, hoces li i to staviti na forum?
vjerojatno ovisi koja je firma tj. koliko se nužno tematika tvog posla preklapa s radom udruge.
a možda si svojoj formi važna jako važna pa te puštaju da pišeš koliko želiš. ili naprotiv...
:?Citiraj:
Mamita prvotno napisa
Pa da postaš na forumu npr. novac.hr možda bi i objavili ;)Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
što ti nije jasno?
Bilo bi OK da se ograde da pisem na portalu, ali forum je druga prica. Drugi svijet i druga pravila.Citiraj:
Pa da postaš na forumu npr. novac.hr možda bi i objavili
ronini ja više ništa neću pisati o školi, nemoj ni ti ,nikad ne znaš tko ćete prozvatiCitiraj:
ronin prvotno napisa
Vidim da cemo sad i skrenuti s teme. Ja cu topic zakljucati. Revidirat cemo odluku.
Deaedi me podsjetila da nisam stavila obavijest o odluci. Odlucili smo da ce priopcenje za sada ostati ovdje :)