-
Lidija, da to kod Svena izgleda slično, ali ni približno ovako grozno kao na ovoj slici. To su samo ruke, a on ima i po cijelom tijelu crvene točkice.
Meni je tu i tamo po tijelu neka točkica boje kože koja užasno svrbi, a sad mi se počelo pojavljivati i po prstima na ruci kao male sitne bradavice. Sad ne znam jel' to na prstima ima veze sa svrabom ili s reakcijom na kreme kojima se mažemo :muka mi je više:
mamazika, dala mi je Barbi broj telefona jedne firme koja isto čisti, pa ćemo njih nazvati. Hvala.
-
Stari lekari su govorili da su promene na rukama (koje i ti opisujes) izmedju prstiju karakteristicne za scabies i da se po tome bolest prepoznaje i da uvek mora da se sumnja na nju.
U principu sam ljuta na dermatologa koji to nije prepoznao na pocetku :x sve sto je trebao da uradi je da ''skine'' malo koze i pogleda pod mikroskopom...
Bice sve u redu, proci ce to brzo, zao mi je, kazem opet, sto se toliko mucite...
-
Strašno..........čoham se od užasa...................
Samo da vam ta muka brzo prođe i više nikad ne dođe! (rima??!!!)
-
Lidija, on nema tipičan svrab. Svrab obično počinje od ruku jer se dobiva fizičkim kontaktom. Svenu je to počelo po trbuhu, pa se širilo na leđa. Tek onda na ruke i noge. Zbog toga nisu sumnjali na svrab.
-
Pa kako je jadnik to pokupio? Jesu li ga u nekoj bolnici na pregledu polegli na trbuh? Ili kakva igraonica, tepisi...
-
Ma razbijam si glavu već danima kako je, kada i gdje to mogao pokupiti.
Njemu se to pojavilo oko 10.4. Bili smo 1.4. na jednom rođendanu u igraonici na Velesajmu. Da li treba 10 dana da se to pojavi? Kako mu je preko majice i bodija to dospjelo do tijela? Ne znam odgovore na ta pitanja. Razmišljala sam i da li sam mu možda nešto od nove robice tada isprobavala? Ne sjećam se. Mislim da će nam to ostati vječna misterija.
-
Bili smo jučer na kontroli kod pedijatrice i super se povlači. Nije još do kraja pa moramo ponoviti postupak s kremama još 5 dana. Mogli smo se jučer okupati :very happy: i od jutros smo ponovno krenuli.
Loša vijest je da je šuga prešla i na mene :brrrr:
-
Jooj Brunda tak mi je zao da se s ovom bestijom mucite :(