Annabel ima 9 godina i jos uvijek povjeravam a kad nisam sigurna malo je ono gurnem da vidim oce se pomjeriti ili promeskoljiti. :) Noah isto tako.
Printable View
Annabel ima 9 godina i jos uvijek povjeravam a kad nisam sigurna malo je ono gurnem da vidim oce se pomjeriti ili promeskoljiti. :) Noah isto tako.
Prva 2-3mj dok se nije mogao okretati bila sam totalno paranoična jeli dobro podrigao, možda bude htio bljucniti pa se uguši...u svakom slučaju jaaaako sam malo spavala po noći.
I dalje spavamo zajedno i budimo se i mazimo po noći tako da znam da diše.
I još uvijek ne mogu zamisliti da će doći dan kad će spavati u drugoj sobi!
moji blizanci spavaju na trbuhu jer im tako najviše odgovara a slušajući da to baš nije dobro ne znam dali posupam ispravno i zato sam uz babyphone non stop u sobi da vidim jel dišu..,
a da mi se naspavati...tu ćemo temu neki drugi put
osluskujem.
drzim ruku na ledima.
nekada sam stavljala ogledalce pred usta-nos.
ponekad samo "slucajno" trknem da se malo pomakne.
i ako mi usred noci padne na pamet "dise li?" nema tog umora i sna koji ce me sprijeciti da ustanem i provjerim.
:mrgreen:
Da.
Još uvijek... :mrgreen:
Nekad ju cujem kako dise a bome kad je totalna tisina, onda i ja osluskujem i uhvati me uvijek neka jeza :lol: Onda se ili sasvim priblizim ili stavim ruku na nju. Uglavnom, tesko da cu se toga odviknuti. A smijala sam se mami kad je pricala kako je mene i brata slusala :lol:
Također stalno provjeravam, opsesija, čak i u polusnu se sjetim kako bi trebalo još jednom provjeriti. Ali ja sam od onih što sve provjeravaju sto puta, jesam li ugasila peglu, jesam li zaključala vrata, jesam li ugasila štednjak.
Za MM sam sigurna da diše :roll:
Zar psa? :lol: (sorry, al upalo mi u oko)Citiraj:
BusyBee prvotno napisa
Ja sam cure provjeravala, sve dok se nisu same počele vrtiti po krevetiću.
I dete i MMa. Više puta u toku večeri (ležem puno posle njih dvoje).
Njega - sina ;)
Ma znam, al morala sam te malo... :*Citiraj:
BusyBee prvotno napisa
jos jedan iks :roll:Citiraj:
Frida prvotno napisa
iako najcesce zaspe u drugoj sobi, kad rikne bojim se da ce probuditi malu pa da cu imati tulum cijelu noc :x
malog nekad provjeravam jer on spava mirno i tiho, pa ga primim za ruku ili mu stavim ruku na trbuh.
malu ne moram provjeravati, ona toliko nemirno spava i toliko se cesto budi da to jednostavno ne bi imalo smisla :roll:
aha. oboje :mrgreen:
Provjeravam. Nekada tako mirno spava da me stvarno prestrašio par puta da ne diše pa sam ga nepotrebno probudila kada sam ga dotaknula. Sada se samo jako približim, zabuljim i osluhujem par sekundi.
Jednom sam ga probudila jer sam umrla od smjeha kada je m. išao provjeravati da li diše, nagnuo se na kolica, i baš kada je rekao da mu se čini da je nekako previše miran - dobio šakom u nos :lol: :lol: :lol:
mali nije ni otvorio oči, vjerojatno je mislio ' možda sada shvate i puste da spavam ' :lol: :saint:
Svena otkad je došao Leon više ne. Leona itekako. Ponekad samo gledam da li se trbuščić diže, a ponekad stavljam ruku na njega. Čak smo kupili i Babysense alarm ali pošto ne spava u kindaču ne mogu ga koristiti (onih par puta kad je prespavao u njemu provjeravala sam ručnom metodom i uz alarm :roll: ).