I moja, na Bonduelle pošizi od radosti. Mislim da je muzika. Iliti glazba krivac.Citiraj:
kahna prvotno napisa
Printable View
I moja, na Bonduelle pošizi od radosti. Mislim da je muzika. Iliti glazba krivac.Citiraj:
kahna prvotno napisa
O da, tu sam zaboravila.Citiraj:
corny prvotno napisa
Ali definitivno mu je najdraža ona na HRT-u protiv tjelesnog kažnjavanja :heart:
Ta je i meni lijepa za pogledati.
i ja podržavam akciju.
CSI možete gledati u ponoć kao što i ja mogu gledati u ponoć bilo koji kvalitetan film (ni jedan iole zanimljiv ne dospije u neko doba ga kad prosječan čovjek koji se ustaje u 6h ujutro može pogledati tako da se zbilja čovjek zapita želi li to neko od nas napraviti idiote)
Već sam spomenula da je moje kompetentno dijete uništilo daljinski. Odmah sam se sjetila JJ-a :mrgreen:
ona od UNICEFA, s rukama...moja obožava tu reklamu, to mi je tako slatko
Kad bi ovo trebalo zazivjeti?
kaze osmog dana od dana objave u nn
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/315096.html
Bojim se da je s ovim isti slučaj kao i antipušačkim zakonom i svim ostalim bombastično najavljivanim novim zakonima: svrha je pro forma udovoljiti pritiscima iz EU i dijela javnosti, a u praksi će korist biti dvojbena ili nikakva. Džaba nam novi propis o neprimjerenim sadržajima na televiziji kad je televizijama ostavljeno da same odlučuju o tome što je primjereno za koga, a što nije. Čisto sumnjam da će se oni u svojim procjenama rukovodit interesima naše djece.
ja uopće ne gajim takve iluzije.
meni strašno na živce idu sve te emisije u kojima se kojlu i ubijaju, bombastične najave vijesti i dnevnika koje kreću od četiri popodne , a u kojima u zrak lete auti, ljudi i kuće...
jeste primjetili da su na sve tri nacionalne televizije vijesti od 17 do 20 sati konstantno, samo slijede jedne za drugima, baš su to fino poriktali.
davno su prošla vrmena nedjeljnog jutra kad su djeca mogla pogldati dva-tri sata smislenog programa namjenjenog isključivo njima.
Danas je došlo vrijeme nindži, cartoon networka i njihovih (gruba riječ) , manga stripova i slično.
Zašto?zato što hrpa popratnih gluposti kao što su govoreće figure, isti ti crtići na dvd-u,i ostali accesorize okreće ogromnu lovu, pa još kad dodamo reklamiranje svega toga u "dječjem terminu"...
Radim u branši u kojoj je sve to jednako prisutno i zato znam o čemu pičam.
Ako se ne može u nekoj emisiji prodat dovoljna minutaža reklamnog prostora (oko 3 minute na 45 min programa), onda ta emisija nije isplativa i ukinu je.
i to ti je isto WILD, WILD WEST
a kaj to uopće znači? :roll: Da li znači gledanje dosadnih, zatupljujućih političkih emisija u kojima svi lažu koliko su dugi i široku do 21 a onda spati. Pa mislim, poučne su to emisije svakako, možeš sjesti dijete i reći mu: vidiš koko ovi ljudi lažu koliko su dugi i široki, a to ne valja raditi i ružno je. I koje su to emisije u kojima ima sexa, da li su to Kućanice ili npr. Stažisti (koji su iz tih razloga premješteni za poslije ponoći, tak da nema šanse da ih gledam jer ne mogu dočekati, nakon radnog dana i bavljenja malom). Ne kužim. U principu mi je svejedno jer dok mala ne zaspe gledaju se crtići na DVD-u, a to znači do 20:30 crtići i to Tonko Bonko po n-ti put jer mala donese kutiju i viče Boko :lol: i moraš joj upaliti kaj da radim. A nakon što dosadi Boko ide Fufu (u prijevodu Fifi i cvijetno društvo) - naravno da i to donese.