voda mora biti skroz ledena, znači u hladnu vodu iz pipe dodati još i led i malo pričekati
s tim da promjena boje i nije VAU :/
Printable View
voda mora biti skroz ledena, znači u hladnu vodu iz pipe dodati još i led i malo pričekati
s tim da promjena boje i nije VAU :/
A tako, hvala lut. Vjerojatno je pisalo na ambalaži, ali je završila u smeću prije nego sam stigla išta pročitati. Ma bilo kakva promjena boje bit će dobrodošla nakon jučerašnjeg razočarenja. :)
uff i moj otkada je krenuo u školuCitiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
i rekao mi je da ako ne dobije mobitel znači da DM ne postoji :roll:
:lol: koji ucjenjivači mali.Citiraj:
Arwen prvotno napisa
ali ja sam mu rekla da DM nema kune za kupiti svima poklone i da on daje za djecu kojoj nema tko kupiti a za njegov poklon će mama i tata nešto dati DM-u :mrgreen:Citiraj:
yaya prvotno napisa
ovo je da i inače bude skromniji jer se nekad zalaufa ajme
Mi smo rekli da Djed Mraz ne donese uvijek s popisa, zato što procijeni da je za dijete druga stvar bolja/potrebnija. I da ima puno igračaka za koje dijete ne zna, pa ih ne bi moglo zatražiti, ali DM zna i donese što će nekog veseliti.Citiraj:
Arwen prvotno napisa
vidiš ovo vaše je puno boljeCitiraj:
Vlvl prvotno napisa
upotrijebit ću to drugi put
Moji klinci su zaželjeli kućicu za My little pony konjiće u obliku čajnika (Stela, konjiće već ima) i kolodvor za Tomicu (Sven, vlakiće već ima).
Mislim da su super dobri i skormni i potrudit ću se da im upravo te igračke i kupim.
Kad smo kod skromne dječice :lol:
Marin želi lego spasilačku službu s helikopterom (cca 600-700, neznam još koliko)
gusarski brod i gusare
dvorac i vitezove
i priče, da da
i svašta :mrgreen:
ma, da, DM je u Finskoj, Finsku je već zahvatila kriza.
Moje cure ovo imaju. Tj. nije čajnik, već neka druga, ali na istu foru.Citiraj:
mamasch prvotno napisa
Jako slatko.
stalno citam naslov kao zelje (kupus) :lol:
curka je na vikend dobila nesto sto je jako, jako zeljela, :mrgreen: pa joj je sada za novu godinu nije vise tako vazno....
Moj Janko ima mobitel ali to još i ne zna i neće saznati baš tako skoro. :mrgreen: .Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
Ja dobila broj od VIP-a, pa reko kaj ćemo, MM i ja već imamo pretplatu pa smo stavili na njegovo ime.
Hihihihihi.
Inače, Janko bi cijeli TL-katalog :roll: za Božić.
To s mobitelom mi je koma. Moj kako je krenuo u školu hoće mobiitel. Njemu mobitel ne treba, nema niti jedan razlog da ga dobije iako mi doma imamo dva neraspakirana. Stvarno ne vidim niti najmanji razlog da dobije mobitel.
uh...moj bi sve, počeo je gledat crtiće na tv-u i reklame između njih, on bi drage moje sve i bebe ali za dečke čak i onaj vlakić što klinjo vozi u reklami za neku karticu, da i to mu mi moramo kupiti totalno nedoživljava dm-a