-
hehehe vidim da dobro poznajes skolski kadar.
svi u skoli su jako, jako dragi prema meni. i tajnica, i ida (sa kojom dijelim kabinet), i racunovodja...... danas sam pitao za bozicnicu jer nisam bio siguran imam li pravo na to. rekla mi racunovodja da imam. za prijevoz sam zaboravio pitati. ali sam se svejedno upisao u zbornicu na listu za naknadu putnih troskova, pa sto bude.
kadar u skoli je jaaaako kvalitetan. i drago mi je sto sam poceo raditi u toj skoli jer se od njih stvarno svasta moze nauciti. iduci tjedan pocinjem uciti e-maticu. dobio sam skriptu, proucio je. ne cini se komplicirano. uostalom, ja sam prof matematike i informatike, pa onda ne bi trebalo biti problema. bas sam danas rekao ravnatelju da sam spreman to nauciti jer ce mi iduce godine trebati u nekoj drugoj skoli...... iskreno, pomalo mi je zao sto sam tamo samo do 01.09.2009. :cry:
-
E-matica nije baš toliko komplicirana, stoga vjerujem da ćeš je bez problema svladati. Možda te jedino stariji kolege zagnjave da im pomogneš oko unosa podataka jer oni često računala smatraju svojim neprijateljima.
Drago mi je da ti se škola sviđa i da si se dobro uklopio. Uz nju me vežu lijepe uspomene.
-
ma procitao sam skriptu o e-matici sto ju je (pretpostavljam) profesorica iskra napisala i cini mi se lagano. uostalom, radi se o jednoj velikoj bazi podataka, a na fakultetu sam bio maher iz toga (cak napisao internu studentsku skriptu koju sada novi narastaji koriste 8) )......nije mi cak problem ni strijim kolegama pomoci. volim takve stvari raditi :)
-
btw, laura29.....ako smijem pitati......ti si radila u toj skoli?
-
Da, provela sam nekoliko godina radeći u toj školi.
-
Podižem topic. Mi krećemo na jesen, pa molim sva iskustva. Posebno o učiteljima u prvom i drugom razredu. Koje sportske izvannastavne aktivnosti postoje? Rekli su mi da se nastava odvija samo u jutarnjem turnusu, što je super.