Pa eto mi imamo glazbenu školu 3 puta tjedno:
2 puta solffegio
2 puta klavir
Jedan dan ima ovo dvoje skupa.
Uz to škola plesa.
Sve to imamo u osnovnoj školi, pa sada u ovo zimsko vrijeme sve to dobro dođe da se preživi ovo zimsko razdoblje. No mi puno prakticiramo izlete u prirodu i ovaj klavir u petak popodne sigurno će biti teret u toplijim i ljepšim danima kada se na vikend može već u petak negdje otići.
Definitivno su nove generacije roditelja angažiranije oko izvanškolskih aktivnosti svoje djece. Ja isto tako nigdje nisam išla do dobi kada sam to sama izabrala i sama odrađivala. Mi smo svoje vozali na plivanje, ritmiku, da ne spominjem veću količinu dječjih rođendana po igraonicama čega u naše doba nije bilo-sve se to mora odraditi i na kraju krajeva i isfinancirati.
Nekako mi se samo čini da kud god vodimo dijete svugdje su velika očekivanja kao da će svi biti ili profesionalni sportaši, plesačice ili glazbeni virtuozi. To mi jedino smeta- ma daj pusti dijete da se zabavlja i uživa.
Sve mi je to nekako preozbiljno- to je i bio razlog da ne idemo više na bazen. Svaki dan trening za prvašića bilo mi je stvarno too much!