Anchie, stvarno se nemam zašto ljutiti na tebe, osim što mi je malo žao da se nisi prije gurnula dok se vrijeđalo. Ovo sam napisao jer je to meni trebalo, a zapravo je samo Quid pro quo.
Ako pregledaš stanje mojih postova u zadnjih tjedan dana, pronaći ćeš da sam zadnji put sudjelovao u diskuciji na topicu "za latinicu - tema cijepljenje" prošli petak popodne. Poslije toga sam samo čestitao Aniti na sjajnom sudjelovanju u Latinici. Odlučio sam prestati sudjelovati u neargumentiranoj diskusiji u kojoj nekako bez veze stršim i primam pljuske. Isto tako sam se povukao iz sudjelovanja u postanju na svim topicima koji imaju veze s plemenom. Kako napadi nisu prestali, odgovorio sam onime što smatram istom mjerom na mjestu koje meni odgovara. I ništa drugo.
summer, ja mislim da se tebi priviđaju svisci što zamataju čokoladu. Ovo gore nije bilo seciranje nego tek moj pogled na stanje argumentacije u diskusiji na topicu "za latinicu - tema cijepljenje", a napravio sam to kao odgovor na neargumentirane napade. U trenutku kada sam prepoznao da ničime ne doprinosim rasplitanju diskusije, ja sam se kao gentleman povukao - bez pompe i preseravanja. Zauzvrat sam dobio nesmanjenu količinu napada. Ako misliš da sam nešto napravio krivo, molim te sugeriraj mi što trebam promijeniti.