Zna da pisem, zna mi nick ali ne ispituje bas previse. Saslusa kad ja pocnem nesto prepricavati. :)
Al zove me RODA :lol:
Printable View
Zna da pisem, zna mi nick ali ne ispituje bas previse. Saslusa kad ja pocnem nesto prepricavati. :)
Al zove me RODA :lol:
Ne zna za svaki moj post, ali ako mi je neka tema zanimljiva, kažem mu da sam danas pisala o tome, što drugi misle itd.Citiraj:
Anci prvotno napisa
Konkretno, u zadnje vrijeme mu često prepričavam što pišem na Izazovima roditeljstva (odgojnim temama) ;)
DaCitiraj:
i ja ću biti tata prvotno napisa
Da
Zna teme ali baš detalje i ne
Misli da smo sve tu malo spaljene, pogotovo sa podforuma potpomognute, ali slatj+ko mu je kak se tješimo i veselimo jedne drugima
-same here... :oops: :lol: 8)Citiraj:
Imga prvotno napisa
-same here... :oops: :lol: 8)Citiraj:
Imga prvotno napisa
Ovako i moj.Citiraj:
Imga prvotno napisa
evo ovako.Citiraj:
čokolada prvotno napisa
kad me zovne s posla, a ja onako poluprisutna u razgovoru, uvijek to ispravno protumači riječima "jesi li to na rodi?"
nikad ne forumarim kad smo zajedno. valjda zato što je on ozbiljan čovjek, pa je fazu igrica prošao prije više godina :lol:
E ovo ja mogu potpisati.Citiraj:
kahna prvotno napisa
I on je Rodi duboko zahvalan za dojenje našeg sina, svjestan je Rodine uloge.
zna da sam na forumu ali ne zna hrvatski
zna da tu pisem, ne znam jel zna nick, pretpostavljam da da, jer mi on nastimava komp pa vjerojatno nekad negdje kod nekog ulogiravanja izleti i moj nick :mrgreen:
jel zna o cemu pisem? ne, niti ga ne zanima. a i da zna njegov jedini komentar bi bio :roll:
:mrgreen:
sto misli o tome? ko i o svim forumima prije, gubljenje vremena :mrgreen:
mm je ispočetka bi uvjeren da sam tu samo da bi njega tračala i žalila se (umišljenko :roll: :P :mrgreen: ) pa sam mu rekla nickCitiraj:
Anci prvotno napisa
tako da, ako želi, može slobodno pročitati što pišem
u stvari ispada da sam lagala kad sam napisala da zna baš sve što napišem
vjerojatno je već odavno odustao od čitanja svega i svačega što napišem, tipa recepti
ja mu prepričam neke stvari, na neke naleti dok gugla
Zna da sam tu, zna nick. Ide mu na zivce sto toliko piskaram. Hrvatski mu je na razini vrlo malog djeteta pa vjerojatno nema pojma sto pisem.
Na sve je odgovor NE.
Volim imati svoje područje u koje nemaju pristup ostali članovi obitelji. A ovo je jedno od njih.
POnekad mu pričam u nekim temama, ali ne pojašnjavam otkuda mi. On moje stvavove o životu zna (barem većinu :roll: ).
Zna da sam na Rodi, nisam sigurna jel mi zna nick, uglavnom mu prepričam ako je nešto tema oja nas se tiče oboje.
Ponekad brunda da sam previše za kompom, ali nije samo Roda u pitanju.
Ja imam 3 stalna foruma nak ojima visim svakodnevno, u vrijeme kad ionako ništa drugo ne bih radila.
sve da, ne zanima ga puno, ponekad nešto pročita, tek toliko da vidi kako "mi ženske" razmišljamo, ali mu nikako nije jasno zašto pola države mora znati kad se keksamo, kad mi je O, M i sl. (za nagradu napišem kako je bio divan :lol: );čitao je o orgazmu, ali ne voli filozofski kutak, misli da mi to sve kompliciramo; MM mi uopće nije problem što se tiče Rode, nego djeca, koja mi stalno virkaju preko ramena (mama ti si sigurno Mandy, ma je, odakle ti ta ideja, vidila sam tu sličicu u našem kompu, a stalno pjevušiš o Mandy, o Mandy - jedna laganica od nekog boy banda), nije mi baš napeto da znaju sve sa "prije začeća", još su premale; sve skupa smatram ovaj forum "svojim teritorijem " i ne dam da mi puno zabadaju nos, a kad otkrijem nešto dobro onda se pravim pametna i važna :P
da
da
ne čita puno, čini mi se, ali je rekao da sam sasvim druga žena na forumu (a to je zato što me ne slijedi kad govorim na glas :roll: )
hvala moje dame na odgovorima. :*Citiraj:
ina33 prvotno napisa
je slićno je, ali mi smo tu stvarno u većinskoj manjini...a ja kad sam svom kompiću rekao da pišem na Rodu ostao je :shock: :shock: :shock: uz komentar da je to babski forum i da njihovi muževi sigurno nemaju pojima kakve pojedinosti iz svoga života i detalje te babe pišu....(ovo babe vam je iz milja :love: ).
Mž zna za Rodu i nas na njoj , ali uz djecu, kućanske poslove i ostalo ne stigne pisati- za to sam ja zadužen :mrgreen: ..
Da. (I djeca znaju, he he).
Ponekad mm i sudjeluje, ali "iz druge ruke". Ne da mu se aktivno uključivati.
i moj, ko i emsin, više ne prigovara, kad sam neurotična kaže:idemo nas dva van, aj ti malo na forum :lol: (ono, kao, aj ti malo odmori)
Ovo šta emsa kaže-o ljudima koji znaju šta je to.
mburaz moderira jedan forum, tematski-vezan uz ekstremni sport kojim se bavi- i itekako kuži taj poriv :mrgreen:
Naravno da zna. I on je registriran. I ne čita sve što pišem, nije paranoik :)
Zna da sam na rodi, ne zna moj nick i ne zna što pišem jer je totalno nezainteresiran za moje forumske aktivnosti. Ne smeta mu a nije ni nešto euforičan zbog toga. Isto ko što mene ne zanimaju njegovi ribarski i glazbeni forumi, rasprave isl.
Zna da sam tu, zna mi nick ( čak mi je čitao neke teme dok sam bila u bolnici ), ne znam da li je ikada sam čitao što ja pišem, a ja mu nekad pročitam ako je za njega, tj nas zanimljivo. Zna da se vidim sa curama sa rode i zna mi reči odi vidi na RODU što treba napraviti :mrgreen: . A super mu je jer dok ja forumiram on bezbrižno igra igricu :roll: ( mislila sam da to vaši M ne rade :lol: )
Uostalom, pa i no ima "svoj" forum.
Jedino nikako da ga nagovorim na facebook! :P
Da.
Da.
Ne, iako mu dosta toga prepričam.
Uglavnom mu je o.k. - gunđa kad nešto treba napraviti a ja se ne dam od kompa.
zna da pišem, nick sam mu jednom rekla, mislim da nije zapamtio (zato pol familije je i uredno me čitaju). šta pišem ga ne zanima previše, povremeno ja spomenem neku temu.
a on, informatičar misli da je internet izum iz pakla i da ja previše visim na njemu.
ovako i moja djeca. jednom je MM krenuo surfati i "sasvim slučajno" otvorio rodinu stranicu. kaže njemu naš 2,5 godišnji sin, uzrujano: "Ne to, ne to, to je mamino!" :lol:Citiraj:
mandy prvotno napisa
Sve da.
Zadnje - mišljenje - ispočetka je krivo povezao da ono što forumaši pišu je i stav Udruge, pa mu je to sve bilo negativno. ALI..kad vidi promjene u mom stavu prema odgoju, prema ekologiji, pa kad sam mu čak rekla da kad mi posao dop...da ću ostati trudna i da ću sve nanovo morati učiti na Rodi, samo se nasmiješio. Uostalom, uglavnom sa posla posjećujem forum, doma vrlo rijetko.
(A i moja klinka je nakon toliko posjeta forumu naučila čitati i pisati Roda. Ljubi je majka.)
Zna da tipkam i na Rodi i na još par foruma
Nemam pojma zna mi li nick - nikad me nije pitao.
Svi forumi su mi u Favourites i na svima sam ulogovana uvek tako da, ako ga zanima može slobodno pročitati
Šta misli o mom forumarenju? Svi moji forumi u nazivu imaju roditelj/dete/trudnoća/žena/mama...Šta bi mislio kog vraga :roll: .
Jednom sam bila na rubu snaga, tvrdila za sebe da sam nikakva supruga i majka a on je pored ostalih stavki na listi koje pobijaju moju tvrdnju pomenuo i ''kad si na netu samo o roditeljstvu čitaš, kako možeš biti loša majka ako se toliko informišeš?''
Ajd sad ponovi anketu za FB :lol:
Zna da sam tu i na jos par stranica, ali sumnjam da zna nik (ali ga zna seka, pa me ona cita :mrgreen: ), niti je osoba koja je opsjednuta o cemu pisem...mada voli poslusati kada mu nesto iskomentiram.
Obadvoje smo dosta za kompjuterom na poslu, pa je dogovor da se doma laptop ne pali osim u nekim posebnim slucajevima. Vikendom smo uglavnom off !
Ja potpisujem oba ova posta :mrgreen:Citiraj:
koryanshea prvotno napisa
(ponekad mu pokazem postove koji su mi bitni).
Zna da sam na forumu, on me i nagovorio da se uključim, zna moje forumsko ime ali ne čita što pišem, osim ak mu kolegica s posla ne kaže nešto što sam napisala pa pročita. Kaže da je bolje da tu laprdam nego da mu babe dolaze u stan na kavu. :lol:
Zna da sam na forumu, zna nick i posebno avatar :mrgreen: , ne voli citati sto pisem, ponekad mu prepricam bitno i/ili zanimljivo.
Naucio je cijeniti forum kad je vidio koliko sam stvari tu naucila, koliko su me postovi znali ohrabriti/smiriti/potaknuti...
Ne voli da pisem neke detaljnije stvari o nama (njemu) jer ima ljudi koji nas znaju uzivo, ili znaju ostatak obitelji, pa da se ne prosiri :mrgreen:
Ovako i moj m.Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Nekad gunđa što sam previše tu, ali visi i on na svom muzičkom forumu, pa se to nekako "ispegla"...
Često pita "A šta bi Rode rekle na ovo?"
Ponekad pričamo o nekim zanimljivim temama.
Omiljeno mu je da parafrazira Juula (to je, po njegovom, Juul sa djavoljim roščićima koji sugestivno kaže: "Želiš ovo da uradiš!" :)
Ili da preti kako će, prvom prilikom kad odem na neki Kongres, iscepati "Tu povelju o dečijim pravima na konfete"... :)
Ne čitaju, ni on, ni deca. Ovo je ipak, kako neko lepo reče "moja teritorija"...
A najslađi mi je kada ustanem vikendom, a on dok sam u kupatilu umuti nesicu i stavi mi je pored kompjutera... :heart:
moj zna za forum, zna da cesto ovdje pisem, zna mi nick (ako ga nije zaboravio :roll: ) ali ne prepricavam mu sto ovdje pisem.
ukratko, misli da previse vremena provodim na internetu :mrgreen:
1. Naravno, često raspravljamo o nečem što pročitam ovdje.Citiraj:
i ja ću biti tata prvotno napisa
2. Da.
3. Mislim da ga to uopće ne zanima.
4. Zna moju ovisnost o forumima već godinama pa se pomirio odavno s time :mrgreen:
Pa kaj stalno visiš na tom forumu? (kaže on meni, ljutim, uzrujanim glasom, ali samo zato jer on nemre na "svoj" forum jer imamo samo jedan komp pa ko prvi, njegova djevojka :mrgreen: )Citiraj:
bebelina prvotno napisa
Isto, osim što moj ima druge interese.Citiraj:
Trina prvotno napisa
Ali je s vremenom počeo vjerovati da se na Rodi može naći odgovor (i više oprečnih mišljenja na isti :mrgreen:) na skoro svako pitanje.
Zna za sve, obicno mu i ispricam o nekoj temi ako mislim da ce ga interesirati. Tj. vezano vecinom za djecu...
Upravo me otjerao s rode, jer je napravio caj. Ja popila i vratila se nazad. Djeca spavaju...ma uzivancija...evo upravo me okrivljava da sam opet pobjegla. :lol:
zna da sam tu (ali mu se to znanje malo ispremješalo zbog superbaby-ja) zna moj nick, ne znam jel čita ili je upoznat s onim što pišem. kad sam na forumu najčešće nema potrebu ništa komentirati, osim što ga ponekad zasvrbe prsti zbog njegovih interesa na mreži pa me požuruje da završim s tipkanjem.
slaže se s većinom stvari koje sam naučila na ovom forumu te prenjela i njemu,a jednom prilikom kad se na tv-u govorilo o roditeljtsvu i odgoju rekao je kako "mi s Rode već to odavno znamo"(iako nismo članovi udruge).
Pitala ga jučer i on kaže:
Nick ti je Sunčica - toliko da me čita...
Pišeš o svemu i svačemu
Puno vremen provodiš na njemu