hvala ti MMK ! I da ne pise na lijeku ja imam nalaze hormona prije uzimanja dijana i nakon uzimanja.
Printable View
hvala ti MMK ! I da ne pise na lijeku ja imam nalaze hormona prije uzimanja dijana i nakon uzimanja.
Ja ovake stvari ne mogu ni da čitam, jer toliko :evil: .
Kod mene je bila identična situacija.
Vjeruj mi ne možeš ih pobijediti, možeš ih samo izbjegavati.
Ja zbog ivf sam obišla cijelu RH i pola Europe, ali jedino imam problema sa svojom soc.ginekol. Ona je zlo od žene. :x
Demi, podržavam te u potpunosti. Znam o kojoj se doktorici radi (jer sam i ja bila kod nje prije) i mogu samo reći da nisi jedina kojoj je postavljala krive dijagnoze. Koliko vidim poslušala si me i promijenila ginićku. Sad ti samo želim da bez dodatnog stresa nastavite dalje i uspijete što prije doći do cilja. A što se tiče atmosfere na VV to je stvarno istina. Svaka čast cijelom timu jer su stvarno super. Kad god odem gore dobijem neku pozitivnu energiju i bez problema guramo dalje. Sretno.
Nisam vidjela, ali evo još jednog razloga zašto mi s više dijagnoza trebamo naći liječnike koji žele surađivati s ostalima...zato sam i ja mijenjala svoju, šta drugo učiniti.....Citiraj:
MMK prvotno napisa
Moram se i ja uključiti na ovu temu. Eto na svu sreču nemam s ginekologicom nikakvih problema.Točnije ni ne vidim je. Kad nešto trebam samo dan prije nazovem sestru i ona za drugi dan pripremi recepte, uputnice, sve... Ginekologicu vidim samo kad radimo papu i briseve a to je jednom do eventualno dva puta godišnje. i baš sam sretna zbog toga
na srecu za sada nisam imala takvih problema..mozda da promjenis dr :heart: :love: