i da, pazi da ti ostane mjesta za otvorit suđericu ;)
Printable View
i da, pazi da ti ostane mjesta za otvorit suđericu ;)
taman kad sam sa svekrvom dogovorila kako ćemo u prizemlje kod njih staviti suđericu i zajednički je koristiti :lol: A jel ima užih suđerica, od recimo 45 cm? jer onih drugih 60 gubim donji elemenat zbog tog što mi to dolazi u kut i na to se nadovezuju elementi sa drugog zida..tako da mi ostaje jedino tih 45 cm na raspolaganje..Nadam se da ste uspjele nešto iz tog skužiti jer sam ga malo previše zakomplicirala :oops:
ima i takvih, malo sam prosurfala! :)
eh..kad ja ne napišem sve odjednom, odvod mi je na krivom mjestu, da je u lijevom kutu o.k., ali je baš u tom desnom gdje bi mi pasalo za perilicu.. :x
Važno da si se snašla :)
aj stavi neki link, baš me zanima
a ja spora, odnoslo se ne prethodni post - onaj gdje si prosurfala
:) ipak ostajem pri korištenju zajedničke suđerice :) Oprostite kaj sam vas udavila svojom suđericom i hvala na savjetima :love: :*
Šanse da ćeš koristiti suđericu koja ti nije na istom katu kao i kuhinja/blagavaonica su.... nepostojeće, rekla bih. :)
Ipak, sretno!
A jel može sudoper na neki element od 50? Ja imam nekakav okrugli i baš ga gledam, stao bi i na dubinu 50.
Ajme, kako ćeš to izvesti??Citiraj:
kristina_zg prvotno napisa
Slagati suđe u maštil s tri uha pa uz pomoć malog crnca to nositi kat niže i opet kat više..??
Zar ti ne može suđerica biti odmah do sudopera ??