sofke prvotno napisa
:heart:
to je za abonjeko, za početak, da mi niš ne zamjeri
ne znam, kad sam pročitala tvoj post to mi je bila prva reakcija
kaj ja znam, preveliki si ego u odnosu s ljudima, uvijek samo kakva si ti, sistematična, pravedna, dobra, puno daješ (a još više zahtijevaš zauzvrat, brrrr :mrgreen: ), prekritična prema drugima, a preblagonaklona prema sebi
doduše, jednu rečenicu koju si napisala, u njoj se prepoznajem, napisala si da ti DBK nije sjeo, tako je meni bio zd, živjela tamo godinu dana, a nisam se uspjela sprijateljiti..mislim, sprijateljila sam se preko MM, ali nisam ponijela nijedan telefonski broj u imeniku
inače volim tvoje postove i bliski su mi po puno stvari, tak da mi nemoj niš zamjerit
eto primjerčića....prošlu novu godinu MM me odveo na neki tulum u zd u stan kod ekipe od koje sam poznala samo jednog tipa..bilo mi je strašno, živcirali su me od samog početka, mrzila sam ih zbog njihove prepotentne malograđanštine, kak sam si ja to zabrijala, tipovi nagelirane kose, sa D&G košuljicama iz kojih vire etikete, njihove ženice u prenapadnim haljinama koje cikću na Severinu..ej, kooma..taman kad sam mislila da je patnja gotova i da mogu ić doma , 'veselje' se nastavilo u nekom klubu do sitnih jutarnjih sati, oni se grle, ljube, plaze jedan po drugome, pjeva se grdović, a ja majkemi, uopće ne znam O ČEMU da počnem ikakvu konverzaciju s i jednom od tih osoba..ka-ta-stro-fa
prije dva mjeseca kad smo bili u zd MM me ispatio da se idemo nać s NJIMA u konobi jednog od NJIH na sat-dva, malo vina, pršuta, zeke-peke (?! )..mislim si, dragi moj, nema šanse da si to opet priuštim, pa mi nemamo niti jedne zajedničke teme
al eto, neke stvari su se promijenile i kod mene pa sam napravila kao mali eksperiment, ok, mislim si, ako su misli energija, ja sam odlučila da će ovog puta moja energija biti pozitivna..dala sam nam šansu, bila sam blagonaklona, smirena, pozitivna, na kraju smo pričali o putovanjima (iako sam bila uvjereno da nemamo nijednu zajedničku temu), a jedna cura mi je bila baš simpatična..bila je to ok večer, a ni vino nije bilo loše :mrgreen:
tko zna kad ću ih opet vidjeti, ako ikad, ne opterećujem se da svakog koga upoznam da mi odmah mora biti prijatelj..ono što pokušavam je da druge poštujem i da budem strpljivija, a na kraju svega, ja sam ta koja se bolje osjeća
tak da, daj drugima šansu :*