vježbam ponekad na forumu :mrgreen:Citiraj:
Anci prvotno napisa
sviđa mi se i ovaj zadnji post od icyoh
Printable View
vježbam ponekad na forumu :mrgreen:Citiraj:
Anci prvotno napisa
sviđa mi se i ovaj zadnji post od icyoh
ta bas kratkog fitilja :mrgreen:Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
Ja sam jako, jako neugodna u takvim situacijama...i sklona sam ispadima...jer sam dramaturg teže kategorije...i sama sam se uvjerila nekoliko puta da nema većeg nepritelja žena no što je to druga žena (žene)!!! Vjerojatno da je bio neki otac s tim djetetom, ne bi tako reagirao...inače, žene su ženama (ako se ne poznaju) najveći neprijatelji (to je isključivo moje iskustvo u tim zeznutim situacijama)!Citiraj:
snorki prvotno napisa
ja nemam milosti ni skinit tuđe dite s ljuljačke ako moje dite više od pola sata stoji kraj ljuljačke na kojoj se to isto tuđe dite ljulja ko zna od kada. i ako ja svoje dite tih pola sata uvjeravam kako će se tuđe dite skinit "evo još samo par minuta". a mama tog istog tuđeg diteta stoji ko drvena marija i ne reagira, ni jednom jedinom rječju nego broji zjake dok ja sve snage upirem smirit svoje dite i naučit strpljenju i čekanju. e tad mi pukne film (i pukao je) i fino zaustavim ljulju s tuđim ditetom i kažem "ajde sad ti fino silazi, dosta je bilo ljuljanja, ima i druge dice koja bi se isto malo ljuljala". čak se ne trudim ni ditetu govorit milozvučno i fino. i stvarno me zaboli šta će dotična majka mislit.Citiraj:
Anci prvotno napisa
ako je u parku 10 dice i jedna/dvi ljulje, a sva bi se dica ipak malo ljuljala onda ne može jedno uzjašit i ljuljat se cili dan.
e tad sam bila (a i u istim situacijama bi opet bila) kao ta spomenuta "baba" koja skida tuđu dicu s ljuljački.
po meni se nikada ne valja svadjati ni dizati glas niti upustati se u rasprave s nepoznatim ljudima, ako covjek ide po njihovom principu nije nista bolji od njih, pa koji god bio cij ili uzrok...
ovdje je najvaznije kako je djetetu koje se ozlijedilo, i na to treba okrenuti paznju. na napade takvih zena se ni bih ni osvrnula, jer nije vrijedno gubljenja vremena...
pa takva sam i ja. :*
nego, maloprije mi editu slucajno, neki malac spuca fudbalskom loptom i to po sred lica.
pridje dijetei, poce mi se izvinjavat. vidim da nije namjerno, i nisam reagovala . samo sam mu rekla "ok je". Edita se brzo smirila i nista. mislim, nije mi palo na pamet napadat dijete sto ju je slucajno udario. na igralistu su, nisu u sumi :mrgreen: