:shock:Citiraj:
zaboravna prvotno napisa
a zna li netko gdje ima onih plastičnih, s naslonom i bez, istih kao i ikei? vidjela sam ih u ambulanti, a oni sigurno nisu išli u graz...
Printable View
:shock:Citiraj:
zaboravna prvotno napisa
a zna li netko gdje ima onih plastičnih, s naslonom i bez, istih kao i ikei? vidjela sam ih u ambulanti, a oni sigurno nisu išli u graz...
Ma da, ne mora biti baš iz baby media shopa, ako ima negdje drugdje nešto slično, super.
Ali ja ipak preferiram drvo pred plastikom. Barem u teoriji.
naši stari stolci su dali svoje,pa su završili u smeću te smo krenuli u potražnju za novima.kako one konzumove nismo mogli naći,a ostali su definitvno preskupi,MM je dobio ideju i volju da ih sam napravi.
jedna stolica je već gotova i izgleda savršeno..sad čekamo i ostale pa da ih obojamo.
a gdje je ida-didacta?Citiraj:
anek prvotno napisa
drage moje, vidim da je prastari topić ... ali možda nekome pomognem.
U Varaždinu firma ITC proizvodi namještaj od punog drveta (uglavnom za izvoz), a u njihovom tvorničkom dućanu je bilo prekrasnih dječjih komplet sobica, krevetića, komoda, stolica i stolova, zipki, ormara, sofa, drvenih ogradica ... ma svega, a cijene kao za dječji namještaj od iverice u gradu (ja sretna što živim u Varaždinu, imamo i Bambi, pa Frodo, pa MTČ, sve tvorničke cijene).
Ovo je link, slike nisu baš neke, ali u dućanu je bilo vriše stvari:
http://www.itc.hr/proizvodi.htm
E sad, može biti i nešto sa greškom, pa npr. nepofarbano (mi uzeli natur pa sami farbali, a teta u dućanu nam poklonila bajc, još smo samo kupili i u žutoj, zelenoj i rozoj boji pa kombinirali), i onda nam je na onu već tvorničku cijenu , dala još nekih 20% popusta jer nije kao pofarbano bilo.
Ne znam da li je još uvijek tako kao kad smo mi kupovali.
Na kraju nam je ispala ta dječja komodu za presvlačenje od punog drveta (bukva, sve i stranice i ladice), za 700kn, krevetić smo platili 800kn (isto cijeli od bukve), ne sjećam se kakve su bile cijene onih kombiniranih dječjih soba.
podižem
Mi smo kupili kinderbet u ITC-u i mogu ga samo pohvaliti. Lijep, praktičan, jeftin,...Citiraj:
TinnaZ prvotno napisa
A od Zagreba do Varaždina ima samo 80 km i ima autocesta tak da stvarno nije problem doći.
A pogledajte ovo:
http://www.kircek.hr/cro/hrvatski.htm
To su ploče izrađene od punog drveta hrasta, bukve, trešnje, javora itd. od kojih se može raditi od gazišta za stepenice do namještaja, dječjeg namještaja, radnih stolova, vrata, obloge zidova itd. (tako su mi rekli)