U principu se slažem s ovime.Citiraj:
ina33 prvotno napisa
Meni je problem što MM stavove mijenja češće nego čarape - bez da je došao do nekih novih informacija, spoznaja, bez da su ikakvi uvjeti ili stanja promjenjeni... Zato me ova tema bocnula.
Printable View
U principu se slažem s ovime.Citiraj:
ina33 prvotno napisa
Meni je problem što MM stavove mijenja češće nego čarape - bez da je došao do nekih novih informacija, spoznaja, bez da su ikakvi uvjeti ili stanja promjenjeni... Zato me ova tema bocnula.
ja mišljenje i stav mogu promjeniti ako uvažim argumente i objašnjenja nekoga tko misli da imam krivo mišljenje o nečemu...
Ali argumenti moraju biti stvarno dobri! :)
Nekada davno mislila sam da svi ljudi tako.Citiraj:
ja mišljenje i stav mogu promjeniti ako uvažim argumente i objašnjenja nekoga tko misli da imam krivo mišljenje o nečemu...
Ali argumenti moraju biti stvarno dobri!
A vidiš da se ubismo od truda, ali samo ti procjenjuješ jesu li dovoljno dobri.Citiraj:
Moover prvotno napisa
Oni kojih se mogu sjetit, ni jedan mi nije sjeo: sjećam se ono o nekim crkvenim pravilima, pa onda o nekim majkama koje ne vole rodu, i ne sjećam se više.Citiraj:
Moover prvotno napisa
Ali stvarno, ne daj se smetat. :)
Upozorena sam da se na ovom mjestu prosuđuju i vrednuju karakterno-moralne osobine mene i supruga,sasvim zgodno sročeno u novu temu.Citiraj:
Moover prvotno napisa
Kao prvo,čudim se da su moderatori uopće dopustili da se moje ime povlači u ovom kontekstu...nisam znala da je dopušteno da se na ovom forumu ovako javno daju karakterizacije lika i djela,pa bile one zamaskirane u novu temu ili ne.
@Moover:ne znam na koji si se način uopće osjetio pozvan da komentiraš i pozivaš ostale da komentiraju?Odakle ti pravo?
Nakon nekoliko godina postanja na ovom forumu oprostila sam se od njega prije nekih 6 mjeseci,i osim neka tri posta informativne prirode,ja zaista više ne pišem ovdje.
suprug nikad i nije ozbiljnije pisao,što se po broju postova uostalom i vidi.
citiranje naših starih postova,ispitivanje naše principijelnosti i "pouzdanosti" smatram-uvredljivim.
kako ovdje zaista više nisam prisutna,molim da me se jednom zasvagda ostavi na miru
hvala
Onaj prvi citat uistinu je od tvog supruga, ali nigdje ne vidim da sam igdje KONKRETNO tebe prozivao i davao kao primjer...Citiraj:
ronin prvotno napisa
Ali kad me već vučeš za jezik, ja sam se na hlađenje od roda foruma odlučio upravo zbog nepravde koja se tebi dogodila. Nisam mjesecima dolazio, nedavno dođem nešto konkretno pročitati što me zanimalo i vidim da ste i ti i suprug dobrano aktivni i dalje... nije li to gaženje vlastitih principa? Nije li to mazohizam? Licemjerje?
I učinilo mi se sasvim normalno otvoriti temu na raspravu, ali pazio sam da se ni u jednom trenutku ne spomeneš konkretno ti i tvoj odlazak/povratak...
Eto... :P
Ne smetaš... :mrgreen: Znači na forumu bi se trebali ostavljat topici koji tebi sjedaju, a ostali bi se trebali brisati?Citiraj:
Dijana prvotno napisa
Koliko se sjećam, oba topika su bila vrlo popularna, ne zbog mene već zbog same teme...
Još jednu stvar da raščistimo i da se više na to ne vraćam.Citiraj:
Moover prvotno napisa
1.pogledaj moje postove.gdje sam ja to dobrano aktivna?
2.moj suprug se nikada nije oprostio od foruma kao što sam to učinila ja
3.nisi imenovao ali svi znaju...ako si mislio otvarati novu temu mogao si dati općenite primjere
eto...više stvarno ne bih ni slova o tome htjela potrošiti ,vani je sunce,beba me doziva,a gorčinu sam sprala odavno
1. Isprika, ti nisi aktivna, tvoj suprug je. Mada si i ti nekoliko puta napisala da nećeš više pisati pa si pisala... :)
2. Ne želim da ova rasprava pređe u analizu tvog supruga, zanimaju me općenite situacije i primjeri... njegov post je bio samo jedan od primjera...
3. kao što rekoh gore...
Tak je, ronin, i meni je to odmah upalo u oči, i nije mi sjelo. :mrgreen:
Svi mi jako dobro znamo da (nažalost) više ne pišeš ovdje, tm jako rijetko.
moover vjerojatno nije imao nikakvu lošu namjeru, ali bome nije baš ni promislio kad je otvarao temu...
ili su neki od nas jednostavno preosjetljivi
reko-poreko
svatko od nas ima pravo griješiti, i ntiko nam to pravo nemože oduzeti
ja ne volim ljude koji se sljepo drže principa: šta sam reka, to je zabetonirano
kadkad žrtvuju puno bitnije, važnije, humanije stvari , samo da bi se održa Princip
ja bih potpisala da nisi napisala "ne volim ljude", nisu ljudi krivi šta su karakterom nekakvi :mrgreen:Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
tj. takvi smo kakvi smo a da neću volit nekoga samo zbog toga, pa teško.
no sve u svemu, skrušeno priznajem: ja sam bila Principijelna. ne toliko oko velikih stvari - dovoljno sam uvijek bila oprezna da ne izjavljujem neke drastične stvari. nikad ne reci nikad i slično. bar ne pamtim da sam nešto prekršila pretjerano, jedino znam da sam kao mala bila najveći protivnik pušenja (ne znam jesam li govorila da ja nikad neću pušit :P ) a danas ako idem na pivu onda biram sjesti vani, jelte :mrgreen:
no, oko sitnica tipa "burek za ručak" sam znala imat histerije ko da će svijet propast. jer je MD stava: ako je nešto rekao, nije se za to oženio. pa je prakticirao svoja uvjerenja bez upozorenja :lol: ali navikne se čovjek.
što se tiče primjera u topicu, slažem se s ronin da nije baš lijepo. zato i postoje disklejmeri kao "svaka sličnost sa stvarnom osobom je slučajna". a ovdje bome nit je samo sličnost niti je slučajno.
a ja bas volim kad neko kaze pa-pa pa se vrati... :mrgreen:
nevezano za forum, ako je nesto ozbiljno onda me nervira reko-po'reko ali ako je nesto bezveze onda nije ni vazno...
Najiskrenije, nisam primetila nikakvu zlu nameru postavljaca teme.
Niti sam uopste povezala da se izmedju redova pominju i prozivaju neki manje ili vise aktivni forumasi.
Ili sam premalo na forumu da bih uopste uocila takve stvari, ili sam zaista "operisana" od teorija/izvrsavanja zavera :)
Meni je tema jos uvek zanimljiva i zato cu je sa paznjom pratiti. Osim ako ne preraste u prepucavanje. U tom slucaju bezim koliko me noge nose...
ja sam odmah skužila na koga se zapravo referira.
i opet, glupo mi je što se nečija principijelnost promatra kroz to što je u afektu rekao/napravio na forumu. na forumu pobogu. i to o odlasku s tog istog foruma. zato mi cijela tema dobiva podrugivački prizvuk, iako se pokretač teme od toga ogradio.
Ja nisam uopće skužila koga se citira. A sad kad vidim da je to suprug koji je tako viteški stao u obranu svoje žene, još se više svrstavam na tu stranu. Pogotovo jer je riječ o javljanju na forumu, na forumu, pobogu, kako je netko napisao... Koji te jednostavno povuče za jezik :mrgreen:
xCitiraj:
Vishnja prvotno napisa
rekla pa porekla već milion puta u životu.
kako se mijenjamo mi tako se s nama mijenjaju i naši principi.
a procijenjiti koliko ko drži do sebe i može li mu se vjerovati na osnovu dolaska i odlaska s foruma mi je smiješno. i sama sam odlazila i vraćala se po nekoliko puta. i rekoh (samoj sebi) nikad više, a onda shvatih da mi je roda i forum i ljudi ovdje važniji od razloga zbog kojih sam htjela donjeti drugačiju odluku.
XCitiraj:
bubimira prvotno napisa
S tom razlikom sto nikad nisam "odlazila", niti verujem da hocu (al' nikad ne reci nikad, to sam bar naucila do sad ;) )..
ovisnost, kao pusenje, alkoholizam...Citiraj:
Moover prvotno napisa
nemam pojma da li se ozbiljnost poremecaja moze mjeriti brojem postova, u svakom slucaju trebam se zabrinuti kad vidim koliko sam vremena ulupala u postanje
Također jednom netko reče "Nisam više ovdje",pa opet je....LP
ako misliš na mene, ja nikad nisam rekao/napisao (a kamoli otvorio posebnu temu za to) da idem za stalno, da više nikad neću doći i da je ovo moj zadnji post ovdje...Citiraj:
Mirjana S. prvotno napisa
Hvala bogu što nisi. Mislim,otišao.
Izjave takvog tipa ne shvaćam ozibljno, uvijek treba ostaviti mjesta predomišljanju. Neki mogu svašta reći u afektu, neki samo žele napraviti dramu i ostaviti dojam, neki se žele riješiti nekoga/nečega zasvagda, neki samo žele napraviti dramu i ostaviti dojam, neki jednostavno nisu od povjerenja, neki samo žele napraviti dramu i ostaviti dojam...itd.
Ne prozivam 8)
XCitiraj:
Dijana prvotno napisa
A ni ja stvarno ne znam zašto 99% topika na ovom forumu opstaje, pa se ne čudim javno ko pura dreku... :PCitiraj:
sladjanaf prvotno napisa
sve ovisi koliko mi se osoba inače sviđa.
isti "grijeh" nekome neću oprositi, a drugoga ću probati opravdati.
eto napokon pravog odgovora!Citiraj:
fegusti prvotno napisa
Što se tiče forumskih odlazaka/povrataka bit ću partibrejker pa priznati da ne razumijem ni pompozno-odlazeće ni kuc-kuc-evo-mene-opet-povratničke topice. Ako zaključim da se negdje ne osjećam dobro ili me nešto trajno vrijeđa ili zaključim da nije vrijedno moga truda, nema te sile koja bi me vratila natrag.
Zato mi se jako sviđa "stil" MC 8) .
Aha, znači pravi odgovor je onaj koji se tebi sviđa.Citiraj:
Moover prvotno napisa
Pravi si profesor :P
Ne, nego prijašnji odgovori nemaju baš puno veze s temom, ovaj je pravi jer prati temu... :mrgreen:Citiraj:
Angie75 prvotno napisa
prati temu? koja je o principima?Citiraj:
Moover prvotno napisa
i principijelno je reći - ako mi se netko inače sviđa, oprostit ću, ako ne sviđa, neću. kako vjetar puše? krasno si zamislio temu.
Ljudi ovdje čine forum i rodu, pa ako netko poželi otići odavdje onda je to vjerojatno zbog povrijeđenosti od strane ljudi na forumu.Citiraj:
bubimira prvotno napisa
Želimo se vratiti jer nam možda fali ta navika, ili savjet koji nam je kao roditelju potreban od drugih roditelja, i to je to.
Samo što onda drugi put kad se vratimo možemo sebi obećati da nećemo dati da nas netko virtualno povrijedi, nego samo uzet informaciju koju tražimo i dati se u manjoj dozi..
pa eto, to je moj princip :PCitiraj:
melange prvotno napisa
i gotovo sam sigurna da svi tako funkcioniramo koliko god o tome šutjeli :mrgreen:
da pojasnim... ja o ranije prozvanoj forumašici imam jako lijepo mišljenje iako je pisala neke stvare koje mi se nisu dopale ali... to je samo jedna sićušna mrljica koja mi ne može pokvariti opći dojam.
šaljem joj (i njm) :love:
Slažem se :love:Citiraj:
fegusti prvotno napisa
ma i moj :mrgreen:Citiraj:
fegusti prvotno napisa
nemam nista protiv tvog odgovora,
zato ga i nisam citirala.
Oprostite na uletu u temu, friško sam se priključila ovom forumu, a nikad nisam bila ni na jednom drugom, čudi me ova vaša prepiska pa bih molila pojašnjenje.
Vi se to "za ozbiljno" s nekim posvađate na forumu, funjite se i onda objavite "nikad ti više neću biti prijatelj", :? kao u OŠ, ili nešto takvo.
Zar se tu sklapaju i raskidaju prijateljstva na osnovu komentiranja nekih, iz života parcijalno izdvojenih tema?
I ja sam na jednom topicu naišla ne neku neugodnu osobu (ispostavilo se da je to bio standardni rodin trol) i poželjela nikad više tu ne komunicirati, ali, zar se vi tu toliko "zbližite", ili šta već, da to tako osobno shvaćate.
Zar se upoznate i privatno, mislim, u stvarnom, a ne virtualnom životu i toliko vam znači podrška ili kritika ljudi s foruma?
Meni tu neki ljudi djeluju tako dobri :love: da ih poželim poznavati i osobno, ali možda bi mi tada bili bezveze (ili ja njima).
No, ne kužim zašto su toliko značajni postupci i komentari nepoznatih ljudi.
Bi li vam itko od tih ljudi bio jamac za kredit, dao vam bubreg?
Ko tu koga stvarno poznaje i razumije?
Ovo sve objašnjava... :mrgreen:Citiraj:
Nena-Jabuka prvotno napisa
A ovo objašnjava da se tebi ne da objašnjavati, kao, daj, stara, oladi, tu smo sto godina, a ti prvašić...Može i tako, boli me briga.Citiraj:
Moover prvotno napisa