Ajoj... ne znam, a da im ideš zvoniti svako jutro u pol četiri da utišaju pijevca. Pa tko duže izdrži... Onako, ljubazno, susjeda, pijevac pjeva, ne možemo zaspati. Utišajte ga, molim vas.
Printable View
Ajoj... ne znam, a da im ideš zvoniti svako jutro u pol četiri da utišaju pijevca. Pa tko duže izdrži... Onako, ljubazno, susjeda, pijevac pjeva, ne možemo zaspati. Utišajte ga, molim vas.
:lol:Citiraj:
Ifigenija prvotno napisa
Odličan prijedlog!
Ifigineja - super, ma vidiš kolko ideja se dobije. Dođem na vrata u 4.05 u ogrtaču pa uz smješak -Dobro jutro dragi susedi,eto opet me pijevac probudio, možemo kavicu sad popit već kad sam budna, glupo mi leći u krevet jer se tak u 5 već spremam na posao, pa ne smetam vas ja valjda, evo i kekse sam ponjela uz kavicu (pritom se guram u kuću i uz smiješak sjedam za stol).
Uz kekse vadim i osvježivač zraka (onaj sprej što ubija 99% bakterija a onu jednu mutiranu ostavlja da se razvija) i špricam posvuda po sobi i uz smiješak kažem: A evo i kod vas ko bi reko smrdi ko i kod mene od drekeka od koka, al ne smeta to mene, evo ovaj sprej sve riješava (pa malo njima pored glave špricnem), super je taj sprej!
slijedeće jutro naravno evo mene opet uz smiješak :mrgreen: kekse i sprej
Sad se ja pitam - zašto se čovjek (u ovom slučaju ja) ne postavi tako uz određeni problem - evo ko što sam navela, umjesto ljutnje, kuhanja u sebi i živćanjenja dođe ujutro u 4.05 s keksima i sprejem i ogromnim smješkom!
Vjerovatno bi na taj način i riješila nešto. Ili se bar nasmijala sa svojima do suza!
Očito za to treba više hrabrosti, snage....... moram poraditi na tome jer fakat je ta ideja puno konstruktivnija a i smijali bi se ko budale - mi, a oni ostali :?
na mi mislim - my family, a ostali - mislim na susede drage kokičare
DiLala, pa barem si maštovita :lol:
:lol:
sam se vi smijte, ja ću to napravit ak niš drugo prek telefona - e dobro jutro susedica, evo ovaj vaš vani opet lijepo budi, jeste za kavicu ja sam već pristavila pa dođite.
a mogla bi i u ogrtaču zaletjet se, što ne? Uz ogroman smiješak....
puno je bolje na šalu sve okrenut..... a što nama ovcama drugo i preostaje - to je nešto što je besplatno i ne može nam niko oduzeti i ne može nam naštetiti.
Pa nećeš valjda ti nositi kekse dok ona ima friška domaća jaja za kolače :lol: !
Nabavi psa pa nek laje cijelu noć na kokoši. 8)
Ne zavidim ti..prvenstveno radi smrada, a onda i budjenja zorom ranom. I ja u kvartu cujem pijetla, ali u kvartu, ne pod prozorom..i to mi je bas cool. Zivim u tramvajskoj zoni, a pijetao se cuje..Drazi mi je pijetao od onih svraka, i njihovog graktanja.
i da samo kazem da sam se bas lijepo nasmijala raznim savjetima i prijedlozima za rjesavanje problema :lol:
što se keksa tiće - na odlasku kažem cijenu keksa (cca 25 kn) i kažem da je to u vrijednosti 20 jajeka pa nek da kad koke snesu.
A što se pesa tiče - ne bi, al si razmišljam - jel dozvoljeno držanje lisica? Jedno 3-4 lisica, pa dođem susedici i kažem - Joj ne bi ja to nabavila al moja djeca navalila, hoće lisice, hoće lisice, ne bi ja nikako, ali djeca, djeca hoće, a recesija je - lije gladne, nemam što da im dam, ma ne bi ja, joj..... ja ne.... ma djeca moja..."
pala je kavica i keksi, dilala je olakšala dušu i dobila par dobrih ideja (moj favorit je ifigenijin prijedlog 8) ) pa ću ja lagano zaključati. :bye: