Ja i dalje pricam da cu imati petoro...ali vreme radi protiv mene :lol:
Printable View
Ja i dalje pricam da cu imati petoro...ali vreme radi protiv mene :lol:
ja sam bila za dojenje dok dijete ne može reći: 'mama, daj sisu' (i po običaju pričala to okolo naokolo)
:lol: na to (sad lajem svima koji žele i ne žele slušati o obvezatnosti dojenja - prvorotke me se malo i boje :/ )
a ostalo baš i ne, prilično sam dosljedna, što sam i mislila da ću biti... ;)
što se deranja tiče, mogla bih se stišati, ali sam mislila da ću biti i gora, kao neurotični kolerik kakav jesam :oops:
porekla:neće spavati s nama u krevetu, nema šanse da ga dugo dojim, i sl.
JA NIKAD NECU BITI KAO MOJA MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a sad sam zahvalna dragom Bogu i mm :heart: da ne moram raditi nego da mogu biti s njima, svaku vecer razmisljam sto im zdravo skuhati sutra, razmisljam o raznoraznim igrama i igricama koje poticu sve i svasta, skacem na njihovo MAMA, ma stalno mislim o njima i da im bude dobro...cak i sama sebi idem na zivce sto sam im dopustila da mi se infiltriraju u svaku poru moga zivota i da bi mozda tu i tamo trebala neki vlastit interes staviti ispred njih, ali sto cu odgojila me jedna ista takva mama :*
niste same, bez brige, ima nas još :mrgreen:Citiraj:
Cookie prvotno napisa
ti si očito naivna ko i ja :lol:Citiraj:
Trina prvotno napisa
Meni je najbolja bila ova: završiti matematički fax i roditi dvoje do 26 :mrgreen:
Moja beba neće plakati-yeah, right :mrgreen:
Neću trčati za njom sa kašikom-hahaha
A još bolje su mi one iz (mojih) ranih dvadesetih: moje dete da se baca po podu? to bih ja sve po guzici....
Pa onda: šta se ta majka tu sa njim ubeđuje na sred prodavnice, dete se kući vaspitava a napolju ima da sluša bez pogovora....
A kako sam tek naivno mislila da ću sedeti u kafiću dok moja beba spava u kolicima, da uspavati bebu znači spustiti je u krevetić..... ima toga....
Sve isto....i ne žalim!Citiraj:
lillifee prvotno napisa
E.... smatrala sam treba djecu pustiti da se isplaču po noći da se nauče prespavati cijelu noć
danas mi je to nezamislivo!!!!!!!!!!!!!!heheheh
hehehe kakvih sam se priča naslušala i čvrstih odluka, pa su se mamice predomislile kad su primile svoju malu bebicu k sebi