Proći će to, vidit ćeš, kad vas jednom krene - nema zaustavljanja... Imala sam i ja taj osjećaj, a onda je krenulo, sve odjednom, trudnoća, posao, malo smo renovirali kuću i proširili se i u to je došla i druga trudnoća. Odjednom je sve sjelo na svoje mjesto.Citiraj:
Pinky prvotno napisa
A na poslu nikad nisam imala problema, dapače, sa šefom i par kolega sam puno o svemu tome razgovarala i ustvari su mi bili velika podrška. I cijelo sam vrijeme bila itekako sretna i zahvalna zbog toga. Doduše, išla sam u Zg "samo" na operaciju i na jedan IVF, ali to je ipak bilo prilično dugo izbivanje.
I kao što ste već i spomenule, najviše je ustvari patila moja karijera i napredovanje u poslu.
Prvu trudnoću sam cijelu odradila (naravno, izbjegavajući sve potencijalne opasnosti, tipa formalin), vratila sam se na posao nakon 6 mjeseci (jer mi se opet izašlo u susret s potrebama za dojenje), drugu također planiram skroz odraditi jer je sve u redu. Valjda ću tako uspjeti nadoknaditi barem dio zaostataka.
I grozno mi je i čitati na kakve sve probleme nailaze žene koje samo žele - dijete.