Meni to ništa nije pomagalo.
Najbolje su ulošci po mjeri i cipele s mekanim potplatom (đonom)
Printable View
Meni to ništa nije pomagalo.
Najbolje su ulošci po mjeri i cipele s mekanim potplatom (đonom)
nosi ona ortopedske cipele po vani, sad vidim kaj veliš cipele su više tvrde nek mekane ali po mjeri
Ne znam koliko ima godina tvoja cura
Ja sam s 13 počela nositi uloške za hallux
Ortopedske su za moje noge užas, bile i ostale... to je tvrdo, bolno...
Ne znam trebaju li joj orzopedske zbog druge deformacije, ali porazgovaraj s liječnikom.
Ortoze mogu biti isto bolne.
Isto 13
Nosi ortopedske cipele radi ravnih stopala
A joj... zar je takva deformacija da joj trebaju i dalje otopedske cipele?! Ne bi mogla samo uloške?
Ako ju hallux boli, možda boli i zbog tvrdih cipela. ( s obzirom da se ulošci rade po mjeri, s umetcima, u mekšoj cipeli bi joj bilo lakše npr.ja sam nosila sketchers -ne skroz platnene, nego neke polukožne tenisice sa savitljivim đonom. Inače, sada kupujem cipelu na način da ju prvo presavinem. Ako je dovoljno savitljiva,onda ju probam. Npr.Ara ima i šire modele i modele iz kojih se vade ulošci, tako da se mogu staviti ortopedski. Ima crnih tenisica koje bi bile prikladne za mlade cure.
Naravno, sve to ako liječnik dopusti prekid nošenja ortopedskih cipela.
Razmisli,možda da odete po još jedno mišljenje. Ja sam bila u Lovranu. Neki doc, prezime s R...ne mogu se sjetiti ...
Ne boli nju ništa,nego ortoped trazi da se to korigira
Hallux ili spuštena stopala?
Za hallux nisam čula da se uspije korigirati ortozama
Jedno i drugo
A kakvo su to ulošci za hallux?
Kad stisnem hallux ulošci ispadne mi slika ista ko i ortoze ono kaj sam linkala gore
ulošci po mjeri i otisku noge (isto kao za spuštena stopala, samo s pojačanjem na drugom mjestu)
moji su imali pojačanje, tvrdi umetak negdje između palčane kosti i drugog prsta
ulošci su rađeni prema skeniranom otisku (hodanjem po traci), ne otisku tintom ili sl.
A jesi li ti svih tih godina tješila taj problem?i da gdi si radila uloške
Imali su i kod našeg proizvođača taj skener moram pitat kak je sad
Nisam.
Bilo ja faza bolnih i manje bolnih.
Operacije odgodila...