ne vidim ništa filozofsko u ovoj temi...
Printable View
ne vidim ništa filozofsko u ovoj temi...
xCitiraj:
Joe prvotno napisa
ako je zaključana ona o muževima i šopingu, meni bi ova bila prije na odstrelu :mrgreen:
Uz zaključak- pratite da l će se kapa pojavit na burzi, mogla bi se i ključati :mrgreen:
Ne znam ni šta je falilo temi o muževima i shoppingu? :mrgreen:
Akcije :mrgreen:Citiraj:
icyoh prvotno napisa
ja baš digla prste nad tipkovnicu, kad ono... ključ :mrgreen:Citiraj:
icyoh prvotno napisa
:lol:Citiraj:
bubica27 prvotno napisa
Iva je neki dan posijala kapu i sunčane naočale u CC1, skužili smo tek kada smo došli do auta, pa sam se ja vratila redom kako smo išli po dućanima.
Našla sam kapu među cipelama u Peku, tete nisu ni skužile da imaju nepozbati objekt među artiklima.
Očale nisma našla, tko zna kam je njih zaturila.
Ali sva sreća da kapu nije nitko "pospremio"
ni meni jos nije jasno zasto je to zakljucano.Citiraj:
bubica27 prvotno napisa
da vam je do ključanja pp-om bi obavijestile moderatoricu, ali neeee...
glavno da pišete po fuj temi i zazivate ključanje....
I jel se pojavila? Pratiš? Javi ako je upecaš. Do tada adio.Citiraj:
bubica27 prvotno napisa
Da pokušam pretvoriti temu u filozofsku :) :
Jučer sam pročitala što je Dalaj-lama rekao na pitanje jednog novinara je li ogorčen na Kineze obzirom na sve strahote koje su učinili u njegovoj zemlji. Odgovorio je: Kinezi su mi uzeli sve, ne želim da uzmu i moju dušu.
uljepšala si mi dan s ovim :heart:Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
Sva sreća da ste izgubili samo šiltericu. Ja sam prije nekih tri godine izgubila zlatnu narukvicu i to prilično "tešku" koju sam dobila za vjenčani dar. Nemoram ni reći da mi je bila omiljena, a izgubila sam je hm... u crkvi na misi. Shvatila sam da je nema u autu na povratku kući,te kad smo se desetak min. nakon završetka mise vratili u crkvu,narukvice nije bilo. Pretražili smo čitavu crkvu a u potragu su bile uključene i časne sestre zajedno sa ministrantima. Kad sam shvatila da od potrage ništa, plakala sam ko godina.Samo se više ne sjećam radi čega sam plakala dal radi izgubljene narukvice ili radi činjenice da u crkvi ima lopova :evil:
A propos tvojeg pitanja,naravno da bih vratila izgubljene stvari.