mi :heart: Rab!
Printable View
mi :heart: Rab!
Mi smo, prije nego sam rodila, godinama išli u Suhu Puntu na Rabu. Kasnije se nisam usudila zbog puta ići s malim djetetom. Termini rezervacija su uglavnom subota ili nedjelja, kada je najveća gužva, pa se nisam usudila zbog trajekta (čekanje obično ne manje od 2 sata). I još nešto, ja sam osjetljiva na higijenski standard, pa sam tamo već dva puta završila na hitnoj zbog probavnih problema. Ili je možda voda u pitanju? Što se tiče prirode, plaža i ostalog - prelijepo je.
Potrebno mi je objašnjenje! Linkovi su, navodno, ka slikama forumašice majkamare, no prvi i treći vode ka albumu jedne druge forumašice, i nisu slike sa Raba već iz Boke Kotorske. Majkamaro, jesi li ti to pogrešila ili imaš neko drugo objašnjenje ove čudne situacije?
Baš sam u subotu bila na Rabu. Nije mi ovo prvi posjet, ali sad smo vodili grupu stranaca pa sam ga gledala malo kritičnije. Stari grad mi je prelijep, ali moram priznati da mi je otok kao otok - preizgrađen. One monstruozne građevine na prilazu gradu, u Barbatu, brrrrr... Nisam impresionirana.
Molim preporuku - MM, malena (2,5 god) i ja išli bi na Rab. Tražimo mir i tišinu, dakle nikakve rajske i slične plaže ne dolaze u obzir. Treba nam apartman blizu mora i plaža koja je ok za malu djecu (hlad, pijesak ili šljunak).
Netko mi je preporučio Supetarsku dragu - kako je tamo?
mi rezervirali krajem 8.mj. mjesto u kampu Padovi, u San marinu više nije bilo...i sad sam malo...): jel da da nije tako loše ni u kampu Padovi? jer bio tko? idemo sa malenom od 2g.
ja prevolim Rab :)
101 prekrasna pjescana plaza koju su nam otkrili dobronamjerni mjestani
Novosti s Raba?
Planiramo se zaletiti tamo...
Pjescane plaze nam nisu must (za to idemo na Sardiniju :mrgreen:), ali bitan nam je dobar prilaz moru, mogucnost da ima i malo hlada, parking blizu (ili vlakic koji ide do plaze), a smjestili bi se u gradu... Preporuke?
Jel entko bio u Rabu ove godine? Kako je tamo? Cijene apartmana?