Re: Besplatno ljetovanje - rodbina / prijatelji
Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
kad nekog zovem da mi dođe, stvarno to i mislim.
ostale niti ne zovem.
jedu što jedemo i mi, ne razmišljam previše o troškovima
nikakve novce za smještaj i režije ne uzimam.
Isto ovako. :)
Plus, i nabavku hrane u skladu sa zajednickim kulinarskim zeljama :mrgreen: obavljam ja. Ako ce kupiti desert ili bocu vina za rucak, OK.
Ali u goste na ljetovanje uglavnom ne idemo (zadnji puta bili 2004., jer teta nije nikad vidjela E, a zbog nekih bveza nije ona doci k nama).
Ne znam, rado cu se s rodbinom i prijateljima druziti dok sam na ljetovanju, ali na kavi, veceri vani ili slicno - primjerice, na jednom ljetovanju sam samo najavila braticu da bih rado s njim popila kavu; popili smo kavu na rivi, pozvao nas je k sebi na riblji rucak, mi izvukli iz auta nekoliko boca plavca kojeg smo kupili kao suvenir, i super se nekoliko sati proveli svi zajedno. :love: I to je to.
Ali da budem kod nekoga 10 dana i vise (jer su nam ljetovanja duza od toga), zapravo ne volim i ne prakticiram. Volim svoju komociju, ustati se kad ja hocu, isplanirati si dan kako ja hocu, i ne zelim mojim zeljama ogranicavati slobodu druge osobe.
Osim toga, ljetovanje vidim kao vrijeme za nasu malu obitelj, uzivamo u samoci i slobodi koja iz toga proizlazi. :)