meni se ovo čini super
http://www.ticketpro.hr/jnp/obitelj/...nosaurima.html
samo je skuuuupo
Printable View
meni se ovo čini super
http://www.ticketpro.hr/jnp/obitelj/...nosaurima.html
samo je skuuuupo
Meni su i zagrebačke cijene tu mač, pogotovo jer se vožnja na dinićima ispred šatora (u trajanju 43 sec :roll: ) dodatno naplaćuje.
Ali, gostovanje nam je super došlo. Dijete oduševljeno...
kajsa, ima Arena svoj topik: ;)
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=83132
Mi smo danas obišli te famozne dinosaure koji su doputovali iz Poreča na Jarun. S obzirom na cijenu, razočarani smo, jer se zaista ima vrlo malo za vidjeti (a kad tek usporedim s originalnim cijenama :shock: ).
Onih nekoliko velikih modela su zgodni, ali njih smo obišli za 5 minuta. A ostalo - razočaravajuće. Jedan ekran na kojem puštaju neki film s Discovery channel, jedna napuhana "đipaonica" u kojoj se klinci bacaju jedni na druge, 4 ili 5 automata s onim lopticama za 2, 5 ili 10 kn, škrinja sa sladoledom - sve to pod onim zagušljivim šatorom. I vani, na otvorenom, vlakić za kojim je prava jagma, a vožnja traje valjda 1 minutu. I sve to košta 40 kn (30 za djecu). Čista pljačka.
Ipak, Andreju se svidjelo, izjavio je da su mu dinosauri bili "prekrasni" i da mu je bilo "super" i da bi opet išao (aha, malo sutra :mrgreen: ). Ali stvarno mi nije jasno što tamo toliko košta da moraju toliko guliti za kartu?
(da se razumijemo, meni nije žao platiti kartu za nešto što stvarno vrijedi vidjeti... ali ovi dinosauri definitivno imaju previsoku cijenu za ponudu sličnu osrednjem seoskom vašaru)
A da znate da u Poreču i dalje naplaćuju kartu iako su dinosaure preselili u Zg :lol:
Otišle ja i frendica da pogledamo to s djecom i jako bezobrazna djevojka na ulazu nam kaže da nema dinosaura osim ova dva koja su na ulazu i koja se vide iz vana i za to pogledati treba platiti 20 kn odrasli i 10 djeca. Nema mi nekog smisla to platiti i kad smo pitale jel može dijete koje ionako ne plaća ući i stati pokraj dinosaura a da mi izvana slikamo, rekla nam je da je zapravo ta cijena za slikanje obzirom da nema drugih dinosaura :lol: Mi smo onda prokomentirale da ih može biti sram jer da žele naplatiti 20 kn za parking, pa još toliko za ulaznicu, a da ništa ne nude. Pa zar će mi zrak naplatiti jer je na privatnom terenu :roll:
Uglavnom, mi smo se slikali preko ograde, došla nam je i mala kozica do ograde pa su je djeca dragala, a vidjelo se i malo prase. Uglavnom, sve se dalo vidjeti van ograde, a igraona koja je na zatvorenom nam nije bila neka atrakcija jer igraona ima posvuda, pogotovo po lijepom vremenu :)
E da, kad smo odbile platiti kartu i ući u park, čak nam je isključila glasanje dinosaura :lol:
Dakle, stvarno :lol:
:lol:Citiraj:
Pliska prvotno napisa
:lol: meni je ovo isto mrak, smijem se već danima kad se sjetim.
btw. jeste li vijdeli da je dinosaur iz poreča ugrizao nekog dečka na Jarunu :shock:
Joj to je jedan od najlošijih spinova :lol: , zapravo pokušaja spina, kojeg sam ikad vidjela. :mrgreen:Citiraj:
Mima prvotno napisa
Valjda se premalo pisalo o njima, nisu na Jarunu zaradili koliko su mislili, što li? :?
Priča je prekrasna i dirljiva :mrgreen: , a osobito mi se sviđa kraj, u kojemu se "žrtva ugriza" ( :mrgreen: :roll: ) i vlasnik srdačno grle, uz primopredaju dinosaurovog zuba, koji bi trebao biti pomirdbeni poklon.
Aha, zubi dinosaura se samo ovako pronalaze na podu i ne, nisu nimalo vrijedni i ne čuvaju se po prirodoslovnim muzejima. Dapače, to je standardni, tradicijski :mrgreen: poklon za izglađivanje nesuglasica. :mrgreen: :roll:
Mislim, come on. :roll:
čula sam da u slav. brod dolaze nekakvi dinosauri 27.- 29. 11. 09.
zna li netko nešto o tome? jesu li to ti iz poreča?
ovaj vikend su u osijeku :DCitiraj:
bundevica prvotno napisa